Iyi Günler,
Adli Tibba ciftler ayni günde berabermi gider? Yoksa ayri zamanlardami?
Simdiden tesekkürler
Printable View
Iyi Günler,
Adli Tibba ciftler ayni günde berabermi gider? Yoksa ayri zamanlardami?
Simdiden tesekkürler
Ne için ???
Evlilikleri boyunca beraber olmadilar.Su anda bosanmak icin mahkemedeler.Kiz tarafi bizim oglumuzun kusurlu oldugunu ileri sürerek mahkemeye vermis.Oysaki kiz birlesmeyi istemedi.Kusurun kimde oldugunun ortaya cikmasi icin hakim bugün ikisinide Adli Tibba yolladi.
Talep bizden geldi.
Iyi günler
Bircok kisinin benim gibi sorularina yanit alamadigini gördüm.Arama motorunda bu konu hakkinda yanit varmi diye arastirdim ama bulamadim.Lütfen kisada olsa bir yanit bekliyorum.
Ögrenmek istedigim sey o kizin muayene oldugundan kesin bizimde haberimiz olur degil mi?Daha acikcasi sahtekarlik yapamazlar degil mi?Ayni anda sahitlerle beraber gidilmeli diye duydum ama kesin bilgim olmadigi icin soruyorum.
İyi günler
Ben iki ay önce alkol uygulamasına girdim ve ehliyetim gitti. Fakat asıl sorun adli tıp kurumuna gitmeye karar verince çıktı. Alkolün etkisiyle bana benzeyen bi arkadaşımı kan testine sokmak istedim ve ortaya çıktı. Bu yüzden savcılığa sevkettiler sabah savcı serbest bıraktı. Yaptığım son derece yanlış olduğunu anladım ama iş işten geçmişti
Geçen gün mahkeme celbim geldi 16.09.2008 1 sulh ceza mahkemesi
Ne ceza alırım, avukat tutmam gerekir mi?
Panik halindeyim lütfen yardımcı olun..
Adli Tip hakkinda sordugum soruya cevap verecek kimse yok mu?
Cok zor bir sorumu sormusum yoksa hic kimse yanitlamaya degecek bir soru olarak mi görmedi?