Askere Gidemedim :( SSK'lı çalışabilirmiyim?
Öncelikle sorularıma cevaplarınız için tşk.ederim. Yakınım internet kullanmasını bilmediğinden , ona tekabülen iletiyorum tşkler.
Gerçekten çalışmaya ihtiyacı var , yardımcı olursanız sevinirim.
ben 16 yaşından beri çalışıyorum 18 yaşında askerlikten çağırdılar yoklamaya gittim. sonra şu gün şu saat gel teslim ol dediler olmadım ilk sorum şuan asker kaçağımı sayılırım. yaklaşık 3 yıl oldu gitmedim şuan 22 yaşındayım elbet gideceğim, ama aileme bakacak hiç kimse yok. dolayısıyla gece gündüz çalışmak zorundayım , fakat iyi iş yerleride SSK yapmakta , SSK 'a ile askerliğin veya askeri kurumların bir bağlantısı varmı en azından yakalanma riskim varmı? gerçekten çalışmam gerek , ailemin bana ihtiyacı var. ve bir öğrenimim olmadığından tecil hakkımıda kullanamadım. SSK bana engelmi?
ve buna tekabülen sanırım herkezi aydınlatıcak sorular.
ehliyet alınabilirmi? , gbt de sorun çıkarmı? , kendi ikametimle ev tutabilirmiyim , evlenebilirmiyim , cevaplarınızı ilgiyle bekleyeceğim.
tşkler.
Re: Askere Gidemedim :( SSK'lı çalışabilirmiyim?
İşte devlet böyle adamlara neden bir el atmıyor. şimdi bu adam çalışması lazım gidemedim diyede üzülüyor belliki şimdi ne olacak çalışacak bu adam SSK olayına da , Bunu üstat avukat arkadaşlar bilir arkadaşlar yardımcı olalım.
konu aslında herkezin sorunu ama neden kimse cevap vermiyor??
Arkadaşlar Neden Kimse Bir Cevap Vermiyor?
söylediklerinin tümü resmi kayıtlar eğerki bölgende seni aramaya başlarlarsa tabiki ikamet bilgileri başta olmak üzere herşeyi araştırır seni bulurlar ve çok kötü bir duruma düşersin. şansın varsa bu süre uzar ama eninde sonunda yakalanıcaksın. Ailene bakan tek kişi sen olman ve askere gittiğinde onların kötü durumda kalacak olmaları askeriye için birşey ifade etmez malesef inşallah herşey yolunda gider senin için
Alıntı:
planetser rumuzlu üyeden alıntı
SSK 'a ile askerliğin veya askeri kurumların bir bağlantısı varmı en azından yakalanma riskim varmı? gerçekten çalışmam gerek , ailemin bana ihtiyacı var. ve bir öğrenimim olmadığından tecil hakkımıda kullanamadım. SSK bana engelmi?
Buna tekabülen sanırım herkezi aydınlatıcak sorular.
Ehliyet alınabilirmi? , gbt de sorun çıkarmı? , kendi ikametimle ev tutabilirmiyim , evlenebilirmiyim , cevaplarınızı ilgiyle bekleyeceğim.
tşkler.
Sorduklarınızın tamamı için bir ikamet adresi bildirme zorunluluğunuz var,resmi kurumlar arasında bilgi paylaşımı yasal olarak vardır.Bu nedenle bu saydıklarınızın her biri sonunda ikamet /çalışma adresiniz resmi kurumların kayıtlarına geçeceğinden, bu kayıtlarla bir gece ansızın gelebilirim şarkısı eşliğinde gelen askeri yetkililer eşliğinde görev yerinize götürülme ihtimaliniz çok kolaylaşır.
Yakalanmadığınız sürece sorun yok. Ama çoğunu yapamazsınız. Ev alabilirsiniz.
Alıntı:
commodore1tr rumuzlu üyeden alıntı
Yakalanmadığınız sürece sorun yok. Ama çoğunu yapamazsınız.
Yakalandınız,konu tekrarı da yapamazsınız.
Alıntı:
x53x rumuzlu üyeden alıntı
Ailene bakan tek kişi sen olman ve askere gittiğinde onların kötü durumda kalacak olmaları askeriye için birşey ifade etmez malesef
olay bu yorumda bitiyo gercekten dogru !
senin arkanda kim kalmis , yasli annen , bakmak gerektigin insanlarmi kalmis ,cocuklarınmı kalmıs bunlari kimse dusunmez
senin bu ulkeye vatan borcun var ..
ama vatan borcu ıllakı ezıyet cekmekmı demek unu anlıyamıyorum
askerlık tabıkıde cok kutsal bı gorev ama neden askere gıden ınsanlara ayda en azından 500 ytl verılse bu ınsanlar gerıde bıraktıkları aılelerıne en azından yardımcı olurlar ...bu şekılde askerden kacmazlar , ..
ben senın ıcınde bulundugun pısıkolojıyı cok ıyı anlıyorum hergun kacarak yasıymazsın ama haklı olsan bıle yasayamazsın
ucuz milliyetçiliğe gelince herkes milliyetçi ama bu arkadaşın durumu ne olucak
gerıde bakmakla yukumlu aılesı ne olucak !
ulkede savas olsa tabıkıde gerıde bıraktıklarımızıda dahıl kımseyı dusunmeden savasırsın .. ama refah ortamında barıs ortamında neden herbırımızın acı cekmesı gerekıyor
tabı askerden donunce umarım ıs bulursun
nersınden tutsan hıkaye
dostum hayatını kurtarmaya bak ne sekılde olursa olsun paran olsun
1.vicdaniret hakkı
2.profesyonel ordu,