-
Çocuğun Velayeti
Benim sizlere şöyle bir sorum olacak;
12 yaşında bir kızım var. Eşim 4 yıl önce vefat etti. Eşimin ailesi bugüne kadar maddi yada manevi destekte bulunmadılar. Bir tek gün telefonla dahi arayıp kızımın halini hatrını sormadılar. Geçtiğimiz yıl talihsiz bir evlilik yaptım ve 3 ay sürdü. Boşansığım kişi vefat eden eşimin ailesini arayarak hakkımda bir sürü asılsız laf söylemiş. Alkolik olduğumu, onunla nikahsız yaşadığımı vs. vs. Şimdi kızımın babaannesi velayet davası açacağını teyzemi arayarak söylemiş. Ve benim hakkımda küçültücü bir çok ithamda bulunmuş. Sorun şu ki ayrıldığım kişi kızımı bi gün okul çıkışı kaçırdığı için kızımı bu yıl zarar görmemesi için okula gönderemedim. Velayet davası açıldığında kızımın eğitimi yüzünden velayetini babaanneye verebilecekleri söylenmekte.. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Bu konuda bana yol gösterir, nelerin beni beklediğini detaylı anlatırsanız sevinirim. Hayatta tek varlığım olan kızımı babaannesine vermek istemiyorum. Böyle birşey kızımıda çok derinden sarsacak. Ne yapabilirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...
-
Re: Çocuğun Velayeti
Lütfen birileri yardımcı olsun?