Re: askeri ceza uygulanırmı?
Bence sizin yapabileceğiniz birşey yok.Sanırım doktor raporuyla yakında terhis olur.Ceza alma ihtimali sıfırdır.Bu halde bulunan kişiye,üstelik durumu askeri doktorlarca da tesbit edilmiş ve belgelenmiş kişiye ceza veren,sanıyorum doğduğuna pişman olur.Niye mi?Bu ülkede nedense hoşuma giden bir "Askeri Yüksek İdare Mahkemesi" diye bir mahkeme var.Panik atak hariç,"Majör depresyon" ve "Yoğun Anksiyete" nedir bilirim.Yaşadığımdan...
İyi günler..Mümkünse tabiii....
Re: Askeri ceza uygulanırmı?
Oğlunuz kanunlar gereği büyük olasılıkla '' kendisini askerliğe elverişsiz hale getirmek'' suçundan askeri mahkemeye verilir. Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda ceza almaz büyük olasılıklada askerliğe elverişli değildir raporuda alacağından terhis edilir.
farklı bir düşüncesi olan yokmu?
Olay intihara teşebbüs olduğundan soruşturma emri verilse bile askeri savcılık KYOK verir.Bana göre ceza almaz.
Alıntı:
yld19sm rumuzlu üyeden alıntı
Olay intihara teşebbüs olduğundan soruşturma emri verilse bile askeri savcılık KYOK verir.Bana göre ceza almaz.
sayın yld19 kyok nedir.bu konulara yabancı olduğum için bilmiyorum.
mümkünse bu konu hakkında sizle iletişime geçmk biraz zamanınızı almak istiyorum saygılarımla
sayın kaan_dogan_06
öncelikle geçmiş olsun , acil şifalar.
üstüme vazife değil ama
KYOK , kovusturmaya yer olmadığı kararı olup dava açılmayacağı anlamına gelir.
Siz oğlunuzla ilgili tüm hastalık bilgilerini iletebilirseniz ilgili savcıya sorun çıkacağına inanmıyorum.
Ayrıca o aşamayı pek düşünmeyip,çocuğunuzlu daha çok ilgilenin bence .
tekrar geçmiş olsun.
Alıntı:
janas rumuzlu üyeden alıntı
sayın kaan_dogan_06
öncelikle geçmiş olsun , acil şifalar.
üstüme vazife değil ama
KYOK , kovusturmaya yer olmadığı kararı olup dava açılmayacağı anlamına gelir.
Siz oğlunuzla ilgili tüm hastalık bilgilerini iletebilirseniz ilgili savcıya sorun çıkacağına inanmıyorum.
Ayrıca o aşamayı pek düşünmeyip,çocuğunuzlu daha çok ilgilenin bence .
tekrar geçmiş olsun.
sayın janas verdiğiniz bilgiler için size çok tşk ederim.aslında haklısınız bu konuyu düşünmemek gerekli.ama şu varki oğlumun geleceği benim için çok önemli,çok korkmuş durumda olduğumuz için bu detayları arıyoruz.oğlum dün bana dediki "baba ben zaten hastayım sorunlarım var(piskolojik)eğer bide beni hapsederlerse ne yaparım.benim problemim zaten insanların arasına girememek dialog kuramamak ve kapalı alanda duramamak.söyle ben napacam!".şuan ki halini hiç düşünmüyor.iki bacağı ve bir kolu kırık.çok çökmüş durumdayız.
Bir şey çıkmaz içinizi ferah tutun.
Alıntı:
yld19sm rumuzlu üyeden alıntı
Bir şey çıkmaz içinizi ferah tutun.
ilginiz için tşk ederim