Siteye Mahkeme Kararıyla Engelleme (Dava Açma)
İyi Günler,Ben Bir sitede suç işlendiği gördüm ve bu site çok zararlı bunun için nerelere başvurmalıyım savcılara mı başvurmalıyım direk birebir görüsmek istiyorum eğer savcılara başvuracaksam hangi dereceli savcılar ve illerde nerede bulabilirim bu savcıları.Simdiden Teşekkürler.
Re: Siteye Mahkeme Kararıyla Engelleme (Dava Açma)
Ben de bu konuda detaylı bilgi istiyorum.nereye başvurmalıyım?
İhbar konusu;
İntihara Yönlendirme, Çocukların Cinsel İstismarı, Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Kullanılmasını Kolaylaştırma, Sağlık İçin Tehlikeli Madde Temini, Müstehcenlik, Fuhuş, Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlama suçları ile “Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar hakkında ise,
http://www.ihbarweb.org.tr/index.html
Alıntı:
seksen_d rumuzlu üyeden alıntı
İyi Günler,Ben Bir sitede suç işlendiği gördüm ve bu site çok zararlı bunun için nerelere başvurmalıyım savcılara mı başvurmalıyım direk birebir görüsmek istiyorum eğer savcılara başvuracaksam hangi dereceli savcılar ve illerde nerede bulabilirim bu savcıları.Simdiden Teşekkürler.
Emniyet müdürlüklerine ihbarda bulunabilir, bulunduğunuz bölgedeki Adliyeye giderek Savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Savcıların dereceleri sizin anladığınız anlamda yoktur.
Sanırım hangi dereceli savcılar ifadesiyle sormak istediğiniz bu konunun görev açısından hangi savcılığa ait olduğu.
Ancak hangi fiili suç olarak tanımladığınızı belirtmediğiniz için,fiilin basın ya da bilişim suçları bürosunun mu görev alanına gireceği konusunda bilgi vermek mümkün değil.Müracaat savcılığına başvurun,sizi ilgili büroya yönlendireceklerdir.