Kredi Kartı Borcunu Geciktirme
Herkese iyigünler arkadaşlar. Benim sormak istediğim ;
1. Kredi Kartı Borcunun 3 ay boyunca askeri ödemesinin yapılmaması halinde hangi durum oluşur.
2. Bir kere 3 ayı geçirmiştim ve bankadan arayıp ödenmesini istediler. Ödeme yaptım ama 2 ay sonra tekrar arayıp ödenmesini istediler(bu ayın borcu kesilmeden). Aramada "şu tarihe kadar ödeme yapmazsanız kredi kartınızla alışveriş yapamayacaksınız" diyordu. Ödeme yapmadığımda icra işlemleri başlatılır mı? Yada neler olur?
Kişisel bir soru oldu ama gerçekten zor durumdayım. Yardım ederseniz sevinirim.
Re: Kredi Kartı Borcunu Geciktirme
Borcum fazla bişi değil ama işsizim. Yeni mezun oldum üniversiteden. 1000 YTL felan. 2'sine kadar ödeyin dediler, geciktirsem neler olur? Ayın 9. da ekstre kesiliyor. Önceki aramada Nisan 5'de demişlerdi onu ödedim.
Kredi kartı kullanıma kaptılır ancak ödeme yaptığınız taktirde yeniden kullanıma açılması mümkündür.Eğer bir kaç ay üst üste askari ücreti ödememeniz durumunda yasal işlem hakkınızda başlatılabilir
Alıntı:
Stj.Av.Elif Özge rumuzlu üyeden alıntı
Kredi kartı kullanıma kaptılır ancak ödeme yaptığınız taktirde yeniden kullanıma açılması mümkündür.Eğer bir kaç ay üst üste askari ücreti ödememeniz durumunda yasal işlem hakkınızda başlatılabilir
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için Elif hanım. İyi çalışmalar
Güzel bir konuya deginmişsiniz teşekkürler
Stj.Av.Elif Özge;
merhaba xbankaya olan borcumu taksitlendirmekistiyorumne yapa bilirim tesskkürler
X banka ile görüşüp,ödeme gücünüz ve sürekliliği konusunda ikna etmeyi deneyin.Bankadan başka bir noktada çözüm bulabilmeniz mümkün değil.