Re: Ada Yönetiminde Ayrilmak
yeni değişen kat mülkiyeti kanunu size biraz yardım edebilir.bir kere bloklar özgürlüğüne kavuşacak kendi bloğunuzda kendi işlerinizi kendiniz yapacaksınız.
siz blok yönetimi seçip bağımsızlığınızı ilan edeceksiniz. iç işlerinizde ama dıış ilişkilerinzide adaya temsilci göndereceksiniz.bundan kaçınamazsınız kaderiniz onlarla beraber yaşamak temsilciniz, sizin haklarınızı, orada oluşturulacak yönetim kurulunda savunacak.
diğer taraftan kendi bloğunuzda oluşturacağınız yönetimde kendi kararlarınızı bağımsız özgürce alabilirsiniz.kapıcı istemiyorsanız bunu yapılacak toplantıda gündem maddesi olarak genel kurul davet zarfına koyup oylayacaksınız.siz ,biz kapıcı istemiyoruz derken bunu genel kurulda oylatıp karar alırsınız. iş formalitelere kalır.
gene bir başka açı, yönetimden memnun değilseniz. yönetimi ele geçirebilir doğru bildiğiniz gerçeklerle yolunuza devam ederseniz.peşinizden gelecek insanlarla beraber.herkes sizin gibi düşünüyorsa ne ala ,yok düşünmüyorsa .onları ikna etmelisiniz.gerekçelerinizi anlatarak çoğulcu demeokrasi .
gerçi fazla incelemedim ama parseller farklı mı yani her parselde tek blok mu var ?ortak sosyal tesis var mı? müşterek alan var mı?yönetim planınız var mı blok olarak?site yönetim planı var mı ?mimari projeniz tapu da ortak otopark var mı ?dağılım nasıl ?bu sorular açıkta kalmış sıhhatlı bir yoru m yapmak zor.
Cevap: Ada Yönetiminde Ayrilmak
.................................................. ..