Bilişim Hukukunda Uzman Olan Avukatlar ?
Merhabalar,
Biraz araştırma yaptıktan sonra forum sisteminde istediğim bilgiyi bulamadım. Amacam gerçekten bilişim hukukunda yeterli bilgiye sahip yada bu davalarda görev almış avukatlar ile özel olarak konuşma istediğimdir. İsteğimi madur görüntü neredeyse hiç bir avukatlık bürosu bilişim suçu denilindiği zaman size yardımcı olamıyor. İstediğimi yukarıda belirtmiş bulunmaktayım, ilgilenen olursa özel mesaj göndermelerini rica ediyorum.
Teşekkür ederim.
Re: Bilişim Hukukunda Uzman Olan Avukatlar ?
Bulunduğunuz il,Baro Bilişim Kuruluna başvurun.
Öneriniz için teşekkür ederim. Tavsiyede bulunduklarınızı yaptım. Sonuç alamadığım için internet ortamında ki bir kaç siteye not bıraktım.
Rica ederim fakat sonuç alamamak ne anlama geliyor?
Alıntı:
hacker-06 rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar,
Biraz araştırma yaptıktan sonra forum sisteminde istediğim bilgiyi bulamadım. Amacam gerçekten bilişim hukukunda yeterli bilgiye sahip yada bu davalarda görev almış avukatlar ile özel olarak konuşma istediğimdir. İsteğimi madur görüntü neredeyse hiç bir avukatlık bürosu bilişim suçu denilindiği zaman size yardımcı olamıyor. İstediğimi yukarıda belirtmiş bulunmaktayım, ilgilenen olursa özel mesaj göndermelerini rica ediyorum.
Teşekkür ederim.
Sitemizde avukat aranamayacağı ve avukat öneriminde bulunulmayacağı kuralını hatırlatırım. Prensibimizi anlayışla karşılamanızı bekliyoruz.
Saygılar.
Daha önce böyle bir davaya bakmış bir avukat bulamadım, bunu kastetmek istedim.
Kuralları okumadım ama fikir ve görüş paylaşımı yapıldığı bir site olduğu için yanlış bir yazı yazdığıma inanmıyorum.
"Bilişim konusunda bilgisi olan avukat(lar) bir kaç konu hakkında konuşmak istemiştim..
Bilişim Hukuku yeni ve aynı zamanda teknik bir alan.Bu nedenle bu konuda yeterlilik gösterebilecek Avukat sayısı şuan için oldukça sınırlı.Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde çok daha fazla ihtiyaç duyulacak olan bu alanda çeşitli eğitim ve sertifika programları düzenleniyor.
Kullanıcı adınızda yer alan rakamın bulunduğunuz ilin trafik kodunu işaret ettiği varsayımıyla şunu tekrar edebilirim, niyetiniz profosyonel yardım almaksa Ankara Baro Bilişim Kurulu'na başvurun.
Teşekkür ederim, klasik bir yol önerdiğiniz için ama daha önceden de dediğim gibi Baro ya gitmiştim.
İlgilendiğiniz için sağolun, iyi çalışmalar..
Rica ederim fakat ben baroya gittiniz ve size ne dendi bunu merak ediyorum.
Alıntı:
c_selin rumuzlu üyeden alıntı
Rica ederim fakat ben baroya gittiniz ve size ne dendi bunu merak ediyorum.
Mail adresinizi özel mesaj olarak yollayın detaylı bir şekilde anlatıyım size. Bazı özel durumlarım var.