-
Temyize Gitme
Merhaba;
Ben ödediğim Senetlerden Dolayi Dava Edildim. öncelikle Senetler 3 Senelik Zamanini Doldurdugu Için Zaman Aşimi Diye Itiraz Etmiştik.sonra Itirazimizi Kabul Etmeyip Bana Dava Açtilar.davalidan Adima Gönderilen Bir Yazi Var. şu Tarihlerde şu Senetleri Bana ödemiştir şeklinde.yani Ortada ödenmiş Senetler Var Ve Bundan Dolayi Olarak ödenmedi Diye Icraya Verildim Dava çok Uzak Bir Ilde Oldugu Için Ve 4 Celse Sürdügü Için Bir Davayi Kaçirdik Ve Dava Aleyhime Sonuçlandi.ama Mahkemede Banka Tarafindan Gelen Davali Hesabina Yatirdigim Borç Miktarlari Da Mevcut.şuan Temyize Gidilmesi Gerekiyor. Ve ödemiş Oldugum Bir Borcu Fazlasiyla Ve Mahkeme Masraflariyla Arti Olarak 4 Senelik Faiziyle Tekrar ödemem Gerekiyor.ne Yapabilirim Yardimci Olabilirmisiniz.
-
Re: Temyize Gitme
Hafta Başından itibaren sorumuza yanıt bekliyoruz...
-
menfi tespit davası açabilirsiniz. Ancak bunu kendi başınıza yapmamanızı öneririm, bu konuda uzman görüş alın ve kendinize bir Avukat tutun.
-
teşekkür ederim verdiginiz bilgi için ..yanlız bu davayı açtıgımda karar alınan tutarı ödemek zorundamıyım..yoksa bu davanın sonucuna göre yatırabiliyormuyum?