Kilo fazlası,4.muayenede durum ne olur?
Öncelikle hepinize merhabalar, aranıza yeni katıldım ve siteyi incelediğimde gerçekten adına yakışır olduğunu gördüm. Bu sebeple soruma burada cevap alacağıma inanıyorum.Birçok sitede baktım fakat doyurucu bilgilere ulaşamadım.
1.77 boyundayım 120 kiloyum yaşım 26 ilk yoklama hariç 3 defa ertesi yıla bırakma kararı verildi. yakın bir zamanda 4. muayenemi olacağım ve malesef kilom değişmedi. durumun gidişetı ne olur? bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevineceğimm.açıkçası emin olamadığım için hayata dair hiçbir plan yapamıyorum.Yeni konu açtığım için belki hoş karşılamayacaksınız ama biraz erken dikkatinizi çekmek istedim.
Re: Kilo fazlası,4.muayenede durum ne olur?
Alıntı:
eyelpi rumuzlu üyeden alıntı
Öncelikle hepinize merhabalar, aranıza yeni katıldım ve siteyi incelediğimde gerçekten adına yakışır olduğunu gördüm. Bu sebeple soruma burada cevap alacağıma inanıyorum.Birçok sitede baktım fakat doyurucu bilgilere ulaşamadım.
1.77 boyundayım 120 kiloyum yaşım 26 ilk yoklama hariç 3 defa ertesi yıla bırakma kararı verildi. yakın bir zamanda 4. muayenemi olacağım ve malesef kilom değişmedi. durumun gidişetı ne olur? bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevineceğimm.açıkçası emin olamadığım için hayata dair hiçbir plan yapamıyorum.Yeni konu açtığım için belki hoş karşılamayacaksınız ama biraz erken dikkatinizi çekmek istedim.
Sizin söylediklerinize göre yeniden ertesi yıla terk.% nci senede aynısı ise askaerliğe elverişsizlik kararı.Maalesef yönetmelik böyle demekte.
üstat tamamen askeri hastanedeki dahiliye doktorunun insafına kalmış.
başka bir açıklama yapmaya bile gerek yok........
Alıntı:
doktorkim rumuzlu üyeden alıntı
5 yıllık süre yönetmelikle düzenlenmiş.Ayrıca sahte rapor konuları ortaya çıktığından doktorlar takdir yetkilerini kullanma da zorlanıyorlar.
Alıntı:
doktorkim rumuzlu üyeden alıntı
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, Doktorun insiyatifi konusunda haklısın yasal sınırların dışında da olunsa bazen muaf verebiliyor bazende gönderebiliyor.
5. yıl düzenlemesi konusunu ilk defa duydum ne gibi bir düzenleme yapıldı acaba konu hakkında biraz bilgi verebilirmisin.
Temmuzda muayene sonucumu sizinle paylaşacağım arkadaşlar.Belki işleyiş hakkında sizinde yaşanmış bir durumdan bilginiz olur.