Re: Bosandik ve pisman olduk
Avukatınız varmış, ona sormadınız mı?
Temyizden feragat edilmediyse 15 günlük süre içinde temyize göndererek kararın kesinleşmesini engelleyebilirsiniz.
Kesinleştiyse, yeniden evlenmek için gün alabilirsiniz.
Re: Boşandık ve pişman olduk
pes artık biz boşanabilmek için göstermediğimiz çaba kalmadı siz pişman oluyorsunuz yahu boşver benim hanım bi sefer anasının evine kaçtı pişman oldu geri döndü keşke geri almasaydım 2 ay önce evimi soyupta gitti. şimdi boşanamıyorum... çok şanslısın ne yalan söyleyim
Kesinleşmediyse hemen "davadan feragat" dilekçesi verin. Hakimin kafası karışırsa Baki Kuru'nun Hukuk Muhakemeleri Usulü kitabındaki ilgili yerlerini avukatınız ibraz etsin.
Kadınsanız yeniden evlenin balayı yapar hediye alırsınız erkekseniz hemen sayın Av.İlknur Sezgin Temel' in dediğini yapın...
Sayım Av. İlknur Sezgin Temel'in dediğini yapın. Ancak feragat etmekle dava bitmiyor. Dosya yargıtay'a gidecek. Ordan bozulup gelecek ve davanın reddine karar verilecek. Ancak, bir kaybınız yok. Siz hala evlisiniz.
Alıntı:
commodore1tr rumuzlu üyeden alıntı
Kadınsanız yeniden evlenin balayı yapar hediye alırsınız erkekseniz hemen sayın Av.İlknur Sezgin Temel' in dediğini yapın...
Eheh çok güzel. :)