17 Yaşındayım ve Şirket Kurmak İstiyorum
Merhabalar;
17 Yaşındayım ve Şirket kurmak istiyorum. Bu konuda yaptığım araştırmalarda aileden noter huzurunda vekalet alarak şirket kurabileceğimi öğrendim.Örnek olarakta Sayın Cumhurbaşkanımızın oğlu Mehmet Emre Gül'ün ailesinden vekalet alarak şirket kurduğunu söyleyebilirim. Bu konu hakkında bulabildiklerim bunlar, Fakat daha ayrıntılı bilgiye ihtiyacım var. Vekalet alarak şirket kurabilirmiyim ? Neler yapılması gerekir ? Nasıl kurulur ?
Yardımcı olursanız memnun olurum.
Ural İKİNCİ
Re: 17 Yaşındayım ve Şirket Kurmak İstiyorum
konu hakkında bilğim yok ama bana sorarsan 17 yaş ticaret için erken bir yaş ama yinede sen bilirsin bu zamanda bu ülkede ticaret hiç kolay degil bunu unutma fikrinde kararlıysan hayırlı olsun ama yine sözümü unutma derim ben ....
Şu anda şirket olmadığım halde web tasarım alanında ciddi miktarlar kazanıyorum. Fakat resmi bir firma olmamak hem müşteri kitlemi azaltıyor hem de yasal olarak suç sayılıyor. Bu nedenle şirket kurmak istiyorum. Ailem tarafından destekleniyorum, Eğer vekalet ile olmazsa da bir başkası adına yine kurmayı düşünüyorum. Bu konu hakkında detaylı bilgi verirseniz çok memnun olurum.
vallahi gel bizim sirket icin site kur :)