Limit aşımının kapatılması
merhaba,
Bildiginiz gibi bazi bankalar kredi karti limit asimina faiz uygulamakta .Kullanmakta oldugum kredi kartimin limit asimi durumunda bankanin odeme yapmamasi icin talimat vermek istedim. Istegimi bir dilekceyle bankaya ilettim.Ama aldigim yanit bankanin kredi kartlarini limit asimina kapamayacagi oldu.
Sorum su:
Bankalarin bu keyfi uygulamayi yapmaya haklari var midir?
limitsiz limitli kredi kartlari bir nevi modern tefecilik degil midir?
cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim
Re: Limit aşımının kapatılması
Tekrar Merhaba,
Ben isim geregi kredi kartini cok kullanmak durumundayim.Calinti ihtimaline karsi limiti cok fazla yukseltmek istemiyorum.Bankaya limit asimina kartimi kapatmak istiyorum diye basvurdugumda olumsuz yanit aliyorum .Ben her ay limiti asmis miyim asmamis miyim nasil kontrol edebilirim?1 ytl gecse faiz uygulaniyor.
Forumda yazilanlari okudugumda meslektaslarinizdan biri baska bir konu altindaki verdigi cevapta "Bankaya dilekceyle basvurabilirsiniz." demekte.
Banka ise kabul etmiyor bunu .Ayrica sozlesmemde "Limit asimina kredi kartiniz kapatilamaz "diye birsey yazmiyor.Kaldi ki ben sozlesmeyi imzalamadim bile .Sadece kuryeye vermis oldugum imzam var .Simdi bu sozlesme gecerli midir?
Banka bilincli kredi karti kullanan musteri kesinlikle istemiyor Ben bunu anladim .Sizin vereceginiz cevaplar dogrultusunda hareket edecegim
tesekkur ederim
Re: Limit aşımının kapatılması
bu konudan bende muzdaribim.bu konun çözümü yok mu?limit 2000 ytl olsun.sen 2150 ytl harcama yapmış ol.banka limit aşım ücretini niye alıyor.a
asıl sorum şu limit aşılabiliyorsa o zaman niye kredi kartlarına limit koyuyorlar.müşteriyi aldatmaya yönelik olabileceğini düşünüyorum bu uygulamanın