Avukatın hesaplarının incelenmesi
Bu knonunun buraya ait olup olmadığına emin değilim fakat bu soruyu sormama konu olan dava borçlar hukuku çerçevesinde ele alınmaktadır.Bir süre önce bir alacak davasından olumlu sonuç aldık.Karşı taraftan tam tahsilat yapılacakken aslında düşünmemelerine rağmen temyize gittiler.Şimdi yargıtay sitesinde sorguladığımda evrak noksanı yüzünden iade olduğu belirtilirken konuyla ilgili kalem kararın onandığını söylüyor.tabi ilk fırsatta gidip gözümle göreceğim hangisinin gerçek olduğunu fakat sorun şu;Şayet karar onanmışsa bizim de bir temyiz hakkımız var fakat avukatım konuyla gerçekten ilgilenmemekte hatta bunun ötesinde çelişkili ifadeler kullanmaktadır.Şuanda izah edemeyeceğim başka tutumlarını da hesaba katınca azletmeye karar verdim.Fakat bu avukatın yeterince ilgi göstermemesinden geçtik karşı tarafla danışıklı dövüş yaptığına dair komplo teorileri bile oluştu kafamda.Ben bu kişinin , örneğin banka hesaplarının, incelenmesi için ne yapabilirim.Ayrıca konuya ilgisizliği hakkında , belki bir tüketici hakkı babında, bir yaptırım hakkımız olabilirmi.
Teşekkürler
Re: Avukatın hesaplarının incelenmesi
Alıntı:
Ben bu kişinin , örneğin banka hesaplarının, incelenmesi için ne yapabilirim.Ayrıca konuya ilgisizliği hakkında , belki bir tüketici hakkı babında, bir yaptırım hakkımız olabilirmi.
Komplo teorileri üretmek ve şimdiden vekilinizi akıl ve vicdanınızda mahkum etmek yerine, önce neyin ne olduğunu doğru biçimde öğrenin ve saptayın. Sonra da kuşkularınızda haklı iseniz Barosuna ve Cumhuriyet Savcılığına şikayet etmek, bir zarara uğratılmış iseniz tazmin yoluna gitmek haklarına sahipsiniz. Hesaplarını inceletmek ise sizin işiniz değil, mahkeme kararı ile varılabilecek bir araştırmadır.
hesapları inceletecek olan ben değilim zaten.mahkemeyi kastettim.sende her kimsen beni yermek yerine vereceksen doğru dürüst cevap ver.
Beni en çok senin gibiler kızdırır biliyor musun. Sana kim olduğumu söyleyeyim. Avukat Nazım Fırat Bayındır, Hatay Barosu' nun 420 sicilli mensubuyum, 26 yıllık avukatım ve senin bir şeyler sormak ve öğrenmek için geldiğin BU SİTENİN ADMİNİ' YİM, YANİ TÜRKÇESİ YÖNETİCİSİYİM.
ŞİMDİ AL O DAVA DOSYANI DA GİT BURADAN