Bankamatikten para çektim kartımı aldım ama parayı almayı unuttum ne olacak?
Merhabalar.Bugun dalgınlıgım nedeni ile başıma gelen bir durumla karşı karşıyayım.
Garanti Bankası atmsine gidip atm kartımla hesabımdan para çekecektim.Kredi kartı degil yalnız atm kartı.
50 ytl para çekme işlemini onayladım.Garanti bankası önce kartı sonra parayı veriyor kartı verince parayı aldım sanıp ilerledim...
2 dakika sonra aklıma geldi birden geriye döndüm kalabalık degildi orası ama muhtemelen benden sonra gelen kişi parayı alıp gitti.
İnternetten ve hesap özetlerinden bakıyorum 50 ytl çıkmış hesabımdan başka birisi aldı yani.Ama benim çekip almayı unuttugum parayı.
Sizce ne yapabilirm.KAmera kayıtlarını izlemek istememin bir faydası varmı yada bu kişi için herhangi bir işlem hakkım varmı.
Çok merak ettim çünkü mutlaka böyle bir durumu yaşayan başka birileride vardır
Re: Bankamatikten para çektim kartımı aldım ama parayı almayı unuttum ne olacak?
şube size yardımcı olmak adına kayıtları size izletebilir ama o kişi bankadan çıkmadıysa ya da bankaya girmediyse bir başka deyişle yoldan geçen iriyse geçmiş olsun..
Re: Bankamatikten para çektim kartımı aldım ama parayı almayı unuttum ne olacak?
bence yazılı bir dilekçeyle durumu anlatıp bankaya başvurun.atm de yapılan işlemler için müşteriye verilen hesap hareketlerini gösteriri ekstrenin bir diğer örneği de atm nin içinde saklanmaktadır. eğer işlem yapmış bir kişi tarafından alınmışsa paranız,sizden sonra işlem yapan müşteriye de ulaşbilirsiniz. burda yoldan geçen biri tarafından alınmış olunabileceğini gözardı etmemek lazım tabi.
ayrıca diğer bir seçenek eğer belli bir süre içinde alınmamışsa parayı atm tekrar alır ve çöp tabir edilen bölmeye atar.özetle bankanıza başvurmanızı tavsiye ederim.