Saldıranlar arasında olma ihtimali nedeniyle tutukluluk
Merhaba size bir soru soracağım. Benim arkadaşım Sakaryaspor-Antalyaspor maçında çıkan olaylar sonunda gözaltına alındı ve şu an tutuklu yargılanıyor. Nöbetçi mahkemenin verdiği karara göre tutuklandı. Bugün itiraz dilekçesi verildi fakat arkadaşımda ne alkol ne de polise saldırıken görüntü war aksine polislerin saldırısına maruz kalıp sağlık raporu var.Ayrıca vücüdunda darp izleri var ve bir polisin bana saldıranlar arasında olabilir demesiyle tutuklandı.Ne yapmamız gerekiyor bana yardımcı olabilir misiniz? Mahkeme tarihine kadar cezaevinde kalmaya devam eder mi ya da ceza alır mı??
Re: Saldıranlar arasında olma ihtimali nedeniyle tutukluluk
Zaten yapmaniz gerekeni tutuklama kararina itiraz ederek yapmissiniz,mahkemenin kararini beklemekten baska yapabileceginiz bir sey yok..Arkadasinizi ceza alip almayacagini da bu verilerle kimse bilemez..
Saygilarimla.
Re: Saldıranlar arasında olma ihtimali nedeniyle tutukluluk
Alıntı:
Ulaş Değirmenci rumuzlu üyeden alıntı
Zaten yapmaniz gerekeni tutuklama kararina itiraz ederek yapmissiniz,mahkemenin kararini beklemekten baska yapabileceginiz bir sey yok..Arkadasinizi ceza alip almayacagini da bu verilerle kimse bilemez..
Saygilarimla.
tşk ederim cavabınız için saolun peki mahkeme 45 gün içinde sonuçlanır dediler bir bilginiz var mı acaba???