Evimin bir odası başkasının mı?
Oturduğumuz evi 1992 senesinde 2 oda 1 salon olarak satın aldık,fakat tapuda arsa payı olarak yazılı.aradan geçen bunca sene sonrasında apartman sakinlerinden birkaçı yan dairem olan kapıcı dairesinin bir odasının benden önceki ev sahipleri tarafından eve dahil edildiğini oysaki o odanın kapıcı dairesinin olduğunu iddia ediyorlar.Ama ben bu evi alırken bu şekilde aldım ve şahitlerimde mevcut.Bunu aydınlığa kavuşturmak için ne yapılması gereklidir? Eğer aydınlatırsanız çok mutlu olurum çok teşekkürler...Saygılar...
evimde rahat oturamıyorum fikir verirmisiniz?
Oturduğumuz evi 1995 yılında satın aldık,1 sene sonra apartmanda oturan komşuların evimizin bir odasının mütahit zamanında evimize kattığını söylemeye başladılar ve senelerdir bu konu böyle gider evimizin tapusu ortak arsa paylı bu konu daha nereye kadar böyle gidecek nereye başvurabilirim nerede bu evin çizimi vardır?Biz evi böyle aldık ve apartmanda şahitlerimizde var ne yapabilirim?
Re: evimde rahat oturamıyorum fikir verirmisiniz?
İnşaat projelerini bağlı bulunduğu belediyeden veya tapuda kat irtifakı/kat mülkiyeti mevcut ise Tapu Sicil Müdürlüklerinden öğrenebilirsiniz.