Re: Trafik cezasına iptal
Abbas bey sizi tebrik ederim saygılarımla.
Üstadım sizi yürekten kutluyorum.
Sayın Harun GÜR'ün konu hakkındaki yorumunu ise büyük bir merakla bekliyorum :)
Alıntı:
Av.Bingöl Zekeriya Bengier rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Harun GÜR'ün konu hakkındaki yorumunu ise büyük bir merakla bekliyorum :)
Tebrikler Abbas Bey...
Yüze karşı yazılan cezalarda bu kararın bir ilk olması çok önemli tabi, ancak son görüşmemizde Abbas Bey'e yazdığım rakı-balık cezasını iptal edebilecek bir Sulh Ceza Mahkemesi tanımıyorum.:o
Sayın Gür;
Bizim davetimiz hala geçerli. Ama sizde alkol alıp da tarfiğe yakalanma korkusu olduğu sürece buraya gelemeyeceksiniz gibi görünüyor. Yine iş bana düşüyor,yani ben oraya geleceğim. Artık hesabı kim öder bilemem...
Selamlar.
Alıntı:
Harun Gür rumuzlu üyeden alıntı
Tebrikler Abbas Bey...
Yüze karşı yazılan cezalarda bu kararın bir ilk olması çok önemli tabi, ancak son görüşmemizde Abbas Bey'e yazdığım rakı-balık cezasını iptal edebilecek bir Sulh Ceza Mahkemesi tanımıyorum.:o
Alıntı:
Av.Abbas Bilgili rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Gür;
Bizim davetimiz hala geçerli. Ama sizde alkol alıp da tarfiğe yakalanma korkusu olduğu sürece buraya gelemeyeceksiniz gibi görünüyor. Yine iş bana düşüyor,yani ben oraya geleceğim. Artık hesabı kim öder bilemem...
Selamlar.
Konu nazik mutlaka bir veya bir kaç müşahidin nezaretinde gerçekleşmesi gereken bir hadise. Ben akol kullanmadığım için hem müşahitlik, hem de araç kullanma vazifesini deruhde etmeye hazırım. :)
Abbas abi tebrik ederim.
Darısı başımıza... :)
Alıntı:
Av.Abbas Bilgili rumuzlu üyeden alıntı
Artık hesabı kim öder bilemem...
Anlaşıldıııı, kelle koltukta yüzlerce kilometre yap, bir de makbule geçmesin... Eskiden acıyıp yazmıyorduk ama bundan sonra yüzüne yazılan cezalara konaklama giderleri de dahil oldu bilesin Abbas kardeş...:o
İtiraz etmeyesin yoksa sen Sulh Ceza Mahkemesi'ne, ben Reklam Özdenetim Kurulu'na giderim...:):):)
Davetimiz sayın Bengier için de geçerlidir.
Alıntı:
Av.Bingöl Zekeriya Bengier rumuzlu üyeden alıntı
Konu nazik mutlaka bir veya bir kaç müşahidin nezaretinde gerçekleşmesi gereken bir hadise. Ben akol kullanmadığım için hem müşahitlik, hem de araç kullanma vazifesini deruhde etmeye hazırım.
Şerit ihlalinden yırttınız şimdilik ama
Alıntı:
Ben alkol kullanmadığım için
bu yalanı yutarlar mı bilemem, bu sefer de hastane raporu diye tutturmayın sakın, o zaman adamdan kan alıyorlar.:o