Ödenmeyen bedelli askerlik taksitleri
merhaba
69 dogumlu ve 10 sene emnıyet teskilatında polis memuru olarak emegı bulunan bırıyım.200 yılında cıkan hak ile askerliğimi bedelli yaptım. Ama son ıkı taksıtını emnıyetten ayrılma durumumdan dolayı odeyemedım.suanda bunu yatırmak için yeterli meblag hazır. nasıl,nereden yatırabılırım.suan kacak olarak aranmam var sanırım.yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım
Re: Ödenmeyen bedelli askerlik taksitleri
Alıntı:
trainer rumuzlu üyeden alıntı
merhaba
69 dogumlu ve 10 sene emnıyet teskilatında polis memuru olarak emegı bulunan bırıyım.200 yılında cıkan hak ile askerliğimi bedelli yaptım. Ama son ıkı taksıtını emnıyetten ayrılma durumumdan dolayı odeyemedım.suanda bunu yatırmak için yeterli meblag hazır. nasıl,nereden yatırabılırım.suan kacak olarak aranmam var sanırım.yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım
Geçmiş olsun arada aflar çıktı.Benim bildiğim kadarıyla sizi normal askerlik yaptırmak için arıyorlardır.Ancak Milli Savunma Bakanlığının web sayfasında Askere Alma Dairesini tıklayıp bir arayın.
Alıntı:
trainer rumuzlu üyeden alıntı
merhaba
Evet, ASAL a sorun onu. Bir şey olmaz merak etmeyin, en fazla geç oduyorsunuz diye üzerine ufak bir gecikme faizi koyarlar.
Sanmam.Bana doğru gelmedi.