Babamın İmzasını Taklit Etmişler
Merhaba 2005 senesinde bir işe girdim işe girerken bana teminat senet imzalattılar. 1 yıl sonra işten ayrıldım. Ayrılırken 2000 YTL borcum kaldı içeriye, birazını ödediysem de daha sonra ödeyemedim, karşı taraftanda ses çıkmadı. Babam vefat etti, tapuda miras işlerini yaparken evin üzerinde haciz olduğunu öğrendik. Eski şirketim babamın imzasını atıp eve haciz koymuş, şimdi babamda yok nasıl ispat edeceğim. Teşekkürler...
Re: Babamın İmzasını Taklit Etmişler
Sahte imza atılması çok ciddi bir suçtur. Suç duyurusunda bulunmanızı ve hukukçu yardımı almanızı öneririm.
Saygılarımla.
Re: Babamın İmzasını Taklit Etmişler
bir adet daire varsa ve ipotekli ise bu yerin satışı istenebilirmi
Dolandirildim Isbat Edemiyorum
Bir şahıstan 10.000 YTL. borç para aldım .Bu şahıs benden borca karşılık hem 14.000 YTL.lik senet hemde teminat olara daireme ipotek koydu.Kendisine ödediğim 3 tane 2000 er YTL..lik senedimi aldım,diğer senetlerimi ise iade etmedi ve sürekli geri getireceğim diyerek beni oyaladı.Bu hususta tanıklarımda var.Daha sonra sanki ipotek borcum var gibi icraya ipoteğin paraya çevrilmesi için verdi dava açtım ama kaybettim.Çünki İcra Mahkemesi dar kapsamlı mahkeme imiş,kararı temyiz ettim, ama davayı kaybettim ,karar kesinleşti.Şimdi evin satışı için gün verdiler ama benim yüzde yüzonbeş teminat yatıracak gücüm yok.Savcılıkta şikayetimde var,temyizde.Ne yapabilirim.Yardımlarınız için teşekkürler.