-
Disiplin cezası
sayın üyeler cevap verirseniz sevinirim 07.03.2008 tarihinde bir soruşturma gereği açığa alındım idarece isnad edilen suç görevi kötüye kullanma müşteki konumundaki sahıs bir randevu evine fuhuş amaçlı gitmiş orda buluınan bayanlara bıçak çekmek sureti ile eziyet etmiş bayanların yardım çağrısına gelen erkek arkadaşları gelirken yolda kaza yaptıklarını müşteki şahsa bu kazaya sen sebep oldun diyerek şahsın zorla arabasını aldıklarını yaklaşık iki gün sonra bana konuyu anlattığını ve benim karşı tarafla kendisi arasında arabulucuk ettiğim yönünde müracatı var olay emniyete intikal ettikten sonra kurum telefon dinlemesi yapmış ve şahısları zorla fuhuş, gasp, yaralama gibi suçlardan 20 küsur kişi çete olarak alındı bide bu şahışlardan biri beni telefonla aramış bir plaka sormuş bende yok bizde öyle bir araba diye cevap vermişim kayıtlarda polis memuruyum sizce ne ceza alırım.
saygılar..
-
Re: Disiplin cezası
Sevgili arkadaş, sen olayı tam anlatmıyorsunki, sana nasıl yardımcı olalım. Sana niye araç soruldu, senin iş yerindeki konumun ney, sana aracı soran kişi devlet memurumu araçı sormasındaki gaye ne bunları açıkça yazki konu üzerinde olasılık değerlendirmesi yapalım.
-
bu alınan şahıslardan (çete üyesi ) biri beni aramış ve bir plaka söyleyip sivil polis aracı olup olmadığını sormuş bende yok bizde öyle bir araba demişim telefon dinleme kayıtlarında yukarda anlattığım konuda kurumum bana bir gasp olayı olduğunu benim bunu öğrendiğimi ancak neden işleme koymadığımı görevi kötüye kullanma suçu işlediğimi ileri sürerek hem adli hem idari soruşturma açıldı şuan görevden uzaklaştırılmışım ve bu konularda hiçbirşey bilmiyorum yardım lütfen
-
avukat yardımı almanı tavsiye ederim. metanetli ol.