huseyin_erbakan rumuzlu üyeden alıntı
merhabalar ben 1985/1 tertip askerim şuan 3. firarımdayım ilk firarımı 22 gün olarak yaptım ve yakalandım 2.firarım 1 sene 1 ay 5 gün olarak ondada yakalandım ve tutklandım 2,5 ay cezaevinde kaldım dosyalarım birleştirildi ara tahliyeye çıktım ve yine kaçtım şuan yaklaşık 1 senedir firardayım ama bu sefer kendim teslim olucam 2 3 gün içinde.ben bilgisayarcıyım ve askerde garnizon s1 yazıcısıydım garnizonun içinde yanlış işler yapan (dosya saklamak,fotokopi makinasını bozmak,içki,kumar vb.) er askerleri delillerle yakalattım ve 2 gün sonra bende görevden alındım ve askeriyenin içinde sürekli kötü davranış ve hakaretlere maruz kaldım bi suçum olmadığı halde suçlandım(hakkımda dosya açılmadan sözlü olarak) benim askerden kaçma sebebim bu aslında ben kendim askerlik yapmak istemediğim yada başka bi sebep yok sebep bu bölük değiştirmek istedim dilekçelerim kabul edilmedi sorunlarımı bildirdim herhangi bi yardımda bulunulmadu(sorunlar derken şahsıma yapılan hakaretler ve yüklenmeler hk.) aslında ben yok yere ceze alıcam
mesleğim bilgisayarcılık şuan yaklaşık bi 1,5 ay gibi bi askerliğim var
bu durumdan en karlı bi şekilde nasıl sıyrılabilrim 3.dosyamda birleştirildiğinde tek cezamı alırım?231. maddeden faydalanabilirimiyim?sabıkam yok.evliyim ve yeni bi kızım oldu bana ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olursanız çok mutlu olucam.
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim saygılarımla.