Kısa Dönem Kaldırılıyor mu ?
Kısa dönem askerlik kaldırılacak mı ?
Eğer kaldırılırsa nasıl bir sistem gelecek.
Bu konularda bilgisi ve duyumu olan arkadaşların buraya yazmasını rica ediyorum.
Re: Kısa Dönem Kaldırılıyor mu ?
Değişen bir şey yok. Bu tip haberler sürekli gündeme getirilir. Bu konuda hiç bir çalışma yok.
Kısa dönem askerlik aynen kalacak ama 2-3 yıla kadar yedek subaylık kalkacak. Zaten şu anda bile doktor veya bilgisayar mühendisi falan değilseniz yedek subay yapmıyorlar sizi. 2009 dan itibaren de terörle mücadeleyi profesyonel askerler yapacak. 15 aylık er statüsündekiler çatışmaya sokulmayacak.
yedek subaylık ile ilgili durum da herhangi bir değişiklik yok da kısa dönem askerlik uygulamasında değişiklikler olabileceği konuşuluyor. Bu durum ile ilgili çalışmalar yapıldığı vs konuşuluyor.
Bence kaldırılsın ark.Lar genel olarak konusmuyorum kimse üstüne alınmasın kışladan adımını dahi atamayacak insanlara 6 aylık subay rütbesi veriliyor bu işe yıllarını vermiş çoluğu çocuğu olan yaşını almış nice astsubay ve uzman çavuşlarımıza bence haksızlık yapılıyor bu tiplerden duymadıkları hakaret ve uğramadıkları haksızlık kalmıyor bence kaldırılsın 6 ay er yada çavuş olsunlar.Herkes fikrini açıklamada özgür...Saygılar
Alıntı:
3nqin rumuzlu üyeden alıntı
Bence kaldırılsın ark.Lar genel olarak konusmuyorum kimse üstüne alınmasın kışladan adımını dahi atamayacak insanlara 6 aylık subay rütbesi veriliyor bu işe yıllarını vermiş çoluğu çocuğu olan yaşını almış nice astsubay ve uzman çavuşlarımıza bence haksızlık yapılıyor bu tiplerden duymadıkları hakaret ve uğramadıkları haksızlık kalmıyor bence kaldırılsın 6 ay er yada çavuş olsunlar.Herkes fikrini açıklamada özgür...Saygılar
Sn. 3nqin,
Hiç bir kışladan içeri girdiniz mi?
Alıntı:
opheria rumuzlu üyeden alıntı
Sn. 3nqin,
Hiç bir kışladan içeri girdiniz mi?
Lojmanlarda O.evlerinde ßüyüdüm desem yeterli ßir cevap olur mu?
Alıntı:
3nqin rumuzlu üyeden alıntı
Yahu adından belli.Kısa dönem.Bunlar subay olarak yapmıyor askerliğini.Yemin töreninden sonra çavuş oluyorlar ve askerliklerini erbaş olarak tamamlıyorlar.Yazdığınız şeyler uydurma ve kulaktan duyma bilgiler.
arkadaşlar kısa dönem kaldırılmayacak söylenenler hep balon haberiniz olsun...
Alıntı:
sbilgin69 rumuzlu üyeden alıntı
arkadaşlar kısa dönem kaldırılmayacak söylenenler hep balon haberiniz olsun...
Nereden biliyorsunuz?
Bukadar sizi kesin konuşturan haber kaynağınız kim?Ortalık köstebeklerden geçilmiyor da.Yoksa şahsi kanaatinizmi?