-
Çift nikah işlemi
Merhabalar..
Öncelikle böyle güzel bi site oluşturdugunuz için emeği geçen herkese teşekkürler...kısaca sorunumu şöyle özetliycem...
Temmuzda evleniyorum...problem şu..nişanlım İstanbul'da ben T.dağda oturuyorum...biz bir nikahı İstanbul'da yapmak istiyoruz, bir nikahta T.dağda...Çünkü eşimizi dostumuzu yollarda yormak istemiyoruz...Böyle birşeyin olabilme ihtimali varmı?
Ayrıca örnek olarak bazı evli çiftler 20.Evlilik yıldönümü falan bahanesiyle formaliteden nikah tazeleme işlemi yapıyorlar...O durumla, bizim durumumuz arasında bir bağ kurabilirmiyiz...Cevabınız ve ilginiz için şimdiden çok teşekkürler....!!!!
-
Re: Çift nikah işlemi
Sayın rebel23,
Resmi makamlar önünde nikah bir kez gerçekleştirilir. Bu durumda siz ya Tekirdağ'ı ya da İstanbul'u tercih edeceksiniz.
Böyle durumlarda çiftler, genellikle, nikahı bir şehirde kıydırdıktan sonra, her iki şehirde de düğün (eğlence) yapıyorlar. Sizin yapabileceğiniz, tek şey budur.
Nikah tazeleme olayı ise, kağıt üzerinde bir değişiklik yapılan bir olay değildir. Sonuçta, evlilik zamanaşımına uğramamaktadır. Sizin olayınız ile bu tamamen farklıdır.
-
Re: Çift nikah işlemi
çok teşekkür derim verdiğiniz bilgiler için...elleriniz dert görmesin...