-
Güveni suistimal
merhabalar...
çalıştıgım mekan sezonluk bar ...2 ortak işletiyor ve mekan 1 ortagın üzerine kayıtlı ..ruhsat sahibi olan esas ortak rahatsızlandıgı için sözde ortak olan patronum 7 ay önce 2000 ytl maaşımı ödiyemedigi için ...bana olan borcuna karşılık kendi rızasıyla elktronik cihaz verdi ben bu cihazları ondan borcuma karşılık aldım yani.. ama elimde yazılı bir kagıt falan yok ..(çalıştıgım işyerinde 2-3 iş arkadaşımda bu konuda şahitler)
1 hafta önce beni karakola şikayet etmiş bugün gittim ifade verdim ... ben dedim borcuma karşılık aldım ...ve cihazların beni şikayet eden kişiye ait faturası vs . yok ..yani normal şartlarda asıl ruhsat sahibi olan kişinin bu cihazlar ruhsat sahininde olaylardan haberi yok ...ama sözde ortak bunları bana borcuna karşılık verdi ve şimdi şikayet etti bende cihazları çoktan sattım .. karakoldaki ifademdede söledim sattıgımı ...
bu şikayetten esas ruhsat sahibi olan kişinin haberi yok bu suçlamaları bana yapan diğer ortak hiç bir şekilde işyerinde imza yetkisi falan yok kagıttada ortaklıkları yok yani sözde ortaklar..cihazlar da mekanın cihazları ... cihazları 1200 ytl ye sattım alıcagım olan borcu bile karşılamadı ...ama şikayetçi ifadesinde aletlerin degerinin 7.000 ytl oldugunu sölüyor .aradan 7 ay gectikten sonra bu şekilde suclaması .. resmen ya tutarsa ..! diye benden para sızdırmak istiiyor ...
ayrıca bu suclamanın peşinden diğer bir suclama ise mekanın deposundan 1-2 koli içki çaldıgımı sölüyor ... bunada şahitlik edicek 2-3 işyeri arkadaşım var .. kısaca güveni suistimal ve hırzıslıktan suçlanıyorum ..ayrıca bu kişinin maddi durumu çok kötü bir çok yere borcu var..
sizce ne gibi bir durum olusur yada nsıl bir yol izlemem gerekir ?
çok teşekkür ederim
-
Re: güveni suistimal
yokmu yardımcı olucak kimse ...:(