Üste fiilen taarruz asta müessir suçu
:( canım kardeşlerim şimdi benim askerlik yeni bitti askerde iken yazıcılık yaptığım sırada başka birliğin yazıcısı ile evrak yüzünden tartıştık tabi bu kişi de onbaşı idi sonra dışarı çıktık bina içerisinden tartışmaya devam ettik arkadaşları geldi bu sırada beni yaka paça dışarı atmaya çalıştılar bende dönüp onları yitince bunlar üzerime çullandılar bu esnada kaldırıma takıdım ve düştüm bunlarda benim üzerime düştüler o esnada ayağım kırıldı benim komutanım ben hastanede ikeen mahkemeye verdi bunları sonra bu kişinin arkadaşları yalan yanlış ifade vermiişler ve askeriyede beni üste fiilen taarruz suçundan yargılayarak o kişiyide asta müeessir suçundan yargılayarak bana 2ay 15 gün hapis cezası vermişer onada 500 ytl para cezası vermişler 2 hafta önce mahkeme karar sonuç belgesi elime geçti bende temyize gittim ve bi avukata dilekçe yazdırdım şimdi ise milli eğitim bakanlığında memuriye görevime devam ediyorum ama ben bu 2 ayı yatarsam çok madur olacağım nolur beni bi aydınlatın olayda olan bana oluyor ayağım kırılıyor ve ben kişilerin yapmış olduğu yalancı şahitlik yüzünden 2 ay yatarmıyım memurluğa etkisi olmuyormuş ama bu iki ay benim hayatımı alt üst emeye yeter askeri suç olduğundan para cezasına çevrilemez demişler ama avukat çok güzel bi dilekçe yazdı eğer isterseniz dilekçeyide kararıda gönderebilirim ne olur beni bu konuda bi aydınlatın benim burda sadece yapmış olduğum onalrı iteklemem ama ifadellerinde yumruk atmaya kalkıştı falan demişler yalan yanlış ifade vermişler çok üzüldüm ben askerliğimi iyi dencek bir şekilde bitirdim ve takdir bile aldım bu yüzden ifitra attılar bana nasıl ktulurum bu olaydan dilekçemede 7 veya 8 ay sonra cevap gelir dediler şimdiden teşekkürler
Re: Üste fiilen taarruz asta müessir suçu
ya arkadaşlar askeri suçlarla ilgilenen avukat yokmu bi yardım edin :( lütfen
Cevap: Üste fiilen taarruz asta müessir suçu
James_01 merhaba benim de senin gibi aynı sekilde bir davam var ve sonuçlandı yanlız temyiz edecem anladığım kadarı ile sende temyiz etmişin mümkünse mail olarak temyizini atabilirmisin 12 sine kadar vermem gerekiyor kamilkavas1975@hotmail.com mail adresine atarsan sevinirim simdiden teşekkrler