Yüksekokuldan ilişik kesme sonucunda.Askerlik durumu ne olur? tecil hakkı varmı? ve mezunlarda ve terklerde 1 yıl tehir süresi diye birşey var asal'ın sitesinde ben onu anlamadım yardımcı olursanız cok sevinirim.
Printable View
Yüksekokuldan ilişik kesme sonucunda.Askerlik durumu ne olur? tecil hakkı varmı? ve mezunlarda ve terklerde 1 yıl tehir süresi diye birşey var asal'ın sitesinde ben onu anlamadım yardımcı olursanız cok sevinirim.
muhtemelen senin tecil kasıma kadardır sen şimdi şubeye gidip ben askere gidicem dersen sen kasıma kadar beklersin bir sorunda olmaz kacak felan türünden lakin kasıma kadar beklemeye niyetin yok sanırım tecilini bozdurup dilekce vereceksin agustosta alirlar seni askere ayrıca okula gitmenede gerek yok farklı bir şehirdeyse okulun, direk şubeden tecilini kaldırtınca okuldan kaydında silinmiş olur otomatikman
şimdi benim durumum şu 85 doğumluyum martta okulla ilişiğimi kestim zaten okulda ask.şub.'ne ilişik kesti diye kağıt göndermiştir.ben haziran ayında erken sevk dilekçemi gönderip ağustos celbinde gitmek istiyorum yani haziranda ask.şub. başvurduğumda bana sen zaten kaçaksın suan gidecegin yer bile belli gelburaya diyerek sille tokat göndermelerinden korkuyorum durum bu asalın sitesindende bişe anlamadım:(
hocam ilişkin okulla martta bittiyse muhtemelen kasıma kadar burdasın fakat senin yapman gereken gitmek istemiyorsan bile şubeye bi telefon acıyosun veya actırıyosun yakınıyım felan diyor ne zamana kadar tecilli oldugunu ögreniyorsun bunun dışında birseye gerek yok kasım derlerse haziranda dilekce verirsin agustosda gidersin kafana takmana gerek bir durum yok dedigim gibi sen bi telefon ac pazartesi öğren ne zamana kadar tecilli oldugunu sonra ona göre bir strateji belirlersin
Basını ağrıttım.çok saol cvpLar için.:o