cep telefonum çalındı.
IMEI numarasından bulunabileceğini söylüyorlar..
nereye başvurmalıyım.. örnek dilekçe var mı?
Printable View
cep telefonum çalındı.
IMEI numarasından bulunabileceğini söylüyorlar..
nereye başvurmalıyım.. örnek dilekçe var mı?
Telefonunuzun kayıtlı olduğu firmaya IMEI numarasını vererek çalındığını bildirin.Firma isterse telefonu bloke ederek görüşme yapılmasını engelleyebilir.Durumu,Fatura ve IMEI numarasını gösteren belgenin fotokopilerini ekleyerek C.Savcılığına dilekçe ile bildirin.Standart dilekçe örneği olduğunu sanmam.
İyi günler...
TELEKOMÜNİKASYON KURUMUNA-ANKARA. dilekçe yazmanız lazım. Onlar telefonunuzu görüşmeye kapatıyor ve takibe alıyor. kimin kullandığını tespit ederlerse savcılığa bildiriliyor.
çalıntı telefon hakkında işlem yapılabilmesi için önce telefonun sizin olduğunu kanıtlamanız gerekmektedir
faturanız varsa arkadaşların yazdığı şekilde başvurunuzu yapabilirsiniz,
eğer faturanız yoksa
yada ikinci el almışsanız(ikinci el aldığınıza dair satış sözleşmeniz de yoksa) yapılacak ne yazıkki hiçbir şey yoktur,boşuna oraya kadar dilekçe vermek için yorulmayın
telefon diyince içim ürperiyor nedenmi
2007 yılında 6230i marka telefonumu kimlik fotokopimle telefoncunun birine sattım.
Yıl 2008 ben Ankaradayım Aydın xxxxxxden polisler arayıp hakkınızda çalıntı samsung e 250
Cep telefonunu Ali xxxxx bu telefonu benim kendisine sattığım yönünde ifadesiyle hakkınızda gıyabi tevfkif kararı var
Ank.3.sulh ceza mah. ne ifade vermek için gitmeniz gerekiyor.
Ben neredeyse oracıkta oldüm ve cehennemdeyim zannettim. Memur olarak bir kamu kuruluşunda çalışmaktayım
Neredeyse kendimden şüphe eder hale geldim.
Cep telefonun değerine baktım 150ytl civarı bu kadarcık bir para için böyle birşey yapmam mümkün değil
Bu şekilde ifade verdiğimde benim yapmadığıma kanaat getirirmi
Yoksa ne olur? Yada nasıl bir ifade vermeliyim?
Karıma anlattım bana ters ters bakmaya başladı. Çok tuhaf bir duygu. Kendimi hırsız gibi hissetmeye başladım
Ne yapıcam bilmiyorum
Lütfen bana yardımcı olusanız çok sevinicem? Şimdiden teşekkürler.
tmm kavga çıkmasın ben zaten Avukat katibiyim...
Savcılığa demiyorum bu telekominikasyonun yerini adresini veya orda kime başvuruyoruz nası başvuruyoruz diye sormuştum ben... telefonu kullanmalarını istemiyorum... telefonu kitleme gibi bi durum varmı onuda merak ediyorum...:?