35.maddeye gör 15 günlük itiraz
merhabalar evlilik akdinin feshi için dava açıldı; ve mahkeme nikahı geçersiz saydı ama madde 35e gore 15 günlük itiraz hakkı verdi. Bu 15 günlük süre 15 iş günümüdür yoksa hafta sonlarıda sayılmaktamıdır. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Re: madde 35e göre 15 günlük itiraz
Alıntı:
majestecan rumuzlu üyeden alıntı
merhabalar evlilik akdinin feshi için dava açıldı; ve mahkeme nikahı geçersiz saydı ama madde 35e gore 15 günlük itiraz hakkı verdi. Bu 15 günlük süre 15 iş günümüdür yoksa hafta sonlarıda sayılmaktamıdır. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
15 iş günüdür
Re: 35.maddeye gör 15 günlük itiraz
majestecan kardes benımde fesih davam acıldı dava ne kadar surede sonuclandı senın acaba?
temyıze gıtmeme kararı vermıyormu hakım ayrıca?
Alıntı:
turkuazz23 rumuzlu üyeden alıntı
majestecan kardes benımde fesih davam acıldı dava ne kadar surede sonuclandı senın acaba?
temyıze gıtmeme kararı vermıyormu hakım ayrıca?
1,5 yıl surdu ocak 29da bitti ve temyizze gitme hakkı verdi fakat dava 2,5 ay olmasına ragmen hala kesin karar çıkmadı. Her seferinde yeni bi icat çıkartıyot canımdan bezdim.
nasıl yani temyiz gitmedenmi 1.5 yıl surdu temyızle berabermı 1,5 yıl surdu?
sahıtlerın falan varmıydı? olay tam olarak neydi? bizimki korkutarak baskıyla evlendırmeydı..
arkadaşım sadece mahkeme 1,5 yıl sürdü. temyize giderse de 1 yıl sürüyormuş. Ama benim avukatın umursamazlığından davayla ilgilenilmemesinden bu kadar sürdü başka bir avukatla görüştüm oda çok şaşırdı nasıl 1,5 yıl sürdü diye tek cerselik bi dava dedi. Umarım senin dava bu kadar uzamaz avukatın iyi bir avukatsa