Bosanmak Istemeyen Es Durumu
merhabalar ben yaklasik 2 yildir baska bir kadinla yasiyorum.Esim bu durumu bildigi halde bosanmak istemiyor.Ben ise anlasmali bosanma yapmak istiyorum.O ise seni surundurecem sifir yapacam diyor. Ben bu durumda mahkemeye baska bir kadinla yasiyorum bu nedenle bosanmak istiyorum diye dilekce verebilirmiyim eger verebilir isem bu dava ne kadar surer tahminen tesekkur ederim yardimlariniz icin.
Re: Bosanmak Istemeyen Es Durumu
Alıntı:
Travelman rumuzlu üyeden alıntı
merhabalar ben yaklasik 2 yildir baska bir kadinla yasiyorum.Esim bu durumu bildigi halde bosanmak istemiyor.Ben ise anlasmali bosanma yapmak istiyorum.O ise seni surundurecem sifir yapacam diyor. Ben bu durumda mahkemeye baska bir kadinla yasiyorum bu nedenle bosanmak istiyorum diye dilekce verebilirmiyim eger verebilir isem bu dava ne kadar surer tahminen tesekkur ederim yardimlariniz icin.
Hizli yanit almak isitiyorum tesekkurler
Alıntı:
Kardeşim senin yaptığın şuan büyük bir suç sen açsan sen kaybedersin zaten eşinde açsa zaten sen yine kaybedersin HEM SUÇLUSUN HEM GÜÇLÜSÜN Karını tebrik ediyorum ve destekliyorum SÜRÜNMENİZ dileğiyle TAM destek HEp destek;)
Alıntı:
Siteye üye olurken kurallarımızı okudunuz. Kimse size yanıt vermek durumunda değildir. Ancak kullandığınız uslubun hoş olmadığını belirtmek isterim.
Probleme gelince. Kusurlu eş sizsiniz. Aldatma, evi terk etme... Ne ararsanız. Eşiniz davayı açsa ve nafaka, tazminat vs. talep etse emin olun kaybetmeniz kaçınılmaz.
Davayı siz açarsanız (ben karımı aldatıyorum, başka bir kadınlayım, karımı terk ettim diye) da durum aynı olacaktır. Emin olunuz....
Bir kimsenin kendi kusuruna dayanarak açtığı boşanma davası reddedilir.
Reddedilen dava kesinleştikten sonra 3 yıl içinde tekrar bir araya gelmezseniz fiili ayrılığa dayanarak boşanma davası açabilirsiniz. (Birinci dava açılacak, reddedilecek, karar kesinleşecek, ardından 3 yıl beklenecek.)
Bu dava sonucunda boşanmanız mümkün.
İlk davadan itibaren eşiniz tekrar evlenene kadar nafaka ödersiniz.
Ayrıca ikinci dava sonucunda eşinize maddi-manevi tazminat ödersiniz.
Alıntı:
Av.Aslı Yazıcı rumuzlu üyeden alıntı
Siteye üye olurken kurallarımızı okudunuz. Kimse size yanıt vermek durumunda değildir. Ancak kullandığınız uslubun hoş olmadığını belirtmek isterim.
Probleme gelince. Kusurlu eş sizsiniz. Aldatma, evi terk etme... Ne ararsanız. Eşiniz davayı açsa ve nafaka, tazminat vs. talep etse emin olun kaybetmeniz kaçınılmaz.
Davayı siz açarsanız (ben karımı aldatıyorum, başka bir kadınlayım, karımı terk ettim diye) da durum aynı olacaktır. Emin olunuz....
Ağzınıza sağlık aynen size katılıyorum Karısı iyi demiş SÜRÜNDÜRCEM seni Diye daha beterine layık böyleleri :)
Kusurlu taraf sen oluyorsun yapacagın en güzel hareket boşanma davası açıp ilk celseden sonra davayı çekip üç yıl beklemek sonrada karşı tarafla hiç görüşme üç yıl bitince boşanma hakkını elde ediyorsun tabi ödeyecegin tazminatı göze alarak. Türkiye de kanunlar maalesef kadından yana her türlü melaneti yaparlar mahkemedede bir güzel rol yaparlar sen bile şaşırırsın madem boşanmak için süründürecekmiş kim sürünür görsün alsın boyunun ölçüsünü.
SAYIN YÖNETİM Benim yorumlarımdan bazılarına uyarı yapıyorsunuz bunu gözden kaçırdınız galiba çifte standart yapmayalaım lütfen, ben bu yorumdan farklı bir yorum yapmamıştım ama uyarı aldım aynı HASSASİYETİ bunada göstereceğinize inanıyorum.