Re: Senet alacağım hakkında
Noterden ihtarname çekerek senetlerin iadesini ,senetler iade olmadığı takdirde menfi tesbit davası açmanızı , emlakçı vermediği takdirde öneririm.
ilginize çok teşekkür ederim.Peki bu yapacaklarım ne kadar sürebilir ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim?
Yaptığım incelemerde kişinin maaşında 4 dosya bulunduğu e hiç bir mal varlığının olmadığı tespit ettim.Bu durumda yeni tarihli bir senet verip oyalama taktiği uygulamak istiyor.Bu senedi nasıl tahsil edebilirim yeni tarihli senet bankaya satılabilirmi?
Saygılarımla
Alıntı:
laborant07 rumuzlu üyeden alıntı
Yaptığım incelemerde kişinin maaşında 4 dosya bulunduğu e hiç bir mal varlığının olmadığı tespit ettim.Bu durumda yeni tarihli bir senet verip oyalama taktiği uygulamak istiyor.Bu senedi nasıl tahsil edebilirim yeni tarihli senet bankaya satılabilirmi?
Saygılarımla
vallhi işiniz zor size vermiş olduğu 35000 ytl lik senetle şimdilik icra -i işlem başlatabilirsiniz.Fakat sonuç alcağınıza inanmıyorum cünkü borçlunun üzerine kayıtlı hiçbirşeyi yok ve maaşında 4 haciz var demişiniz.bu durumda alacagınız büyük riske girmekte.tamamen borçluya kalmışş.umarım bundan sonra dikkat edersiniz gayrımenkul almadan iyice bir arastırma yapın üzerinde ipotek,tedbir, şerh vs varmı diye.... iyi günler