Kesinleşmiş mal beyanı ve şimdiki hükmü
hayirli geceler herkese,
ben yurt disinda yasayan bir vatansadim, 07.06.2007 tarinde T.C Fatih Icra Ceza Hakimliginden mal beyaninda bulunmamaktan 10 gün disiplin hapsi karari cikmis bulunmakta aleyhime,
forumda biraz okudum,tam anlayamadim,10 günlük diziplin cezasi kalkmis ve iptali bir sene sonra diye geciyor,
benim ögrenmek istedigim bu yeni cikan kanun benim icinde gecerlimidir acaba,
önümüzdeki günlerde türkiyeye gitmeyi düsünüyorum,havaalaninda yakalamasinlar beni,bu konu hakkinda detayli bir cevap verirseniz cok sevinirim,
simdiden herkese tesekkür ediyorum,
saygilarimla
:) :) ayriyeten cok güzel bir site,yapanlarin ellerine saglik,,,
Re: Kesinlesmis mal beyani ve simdiki hükmü
Son zamanlarda sıklıkla sorulan bir soru ve yanıtı sitede yer alıyor.Mal beyanı konulu forumlarda arama yapın lütfen.
kusura bakmayin sayin selin hanim,
okudum forumlari tam detayli bir cevap bulamadim,yada ben anlayamadim,
kisaca soruma cevap verirseniz beni cok sevindirirsiniz,
simdiden tesekkürler,saygilar
Kesinlesmis mal beyani ve simdiki hükmü
hayirli aksamlar herkeze,
bu ne bicim bir memleket anlamak mümkün degil,bir kanun cikartiyorsan yada degistiriyorsan bunu acikca yaparsin herkezin anliyacagi bir bicimde ve her mahkeme buna uymasi lazim her adliye kendi kafasina göremi kanuna uyuyor sacma sapan bir isler,kanunu iptal ediyor ama iptal bir sene sonra,ya simdikilerin hali ne olucak,bazi adliye simdi uyguluyor bazilari bir sene sonra diyor bu nasil bir anlayis,abi bizim memleketten ne yazikki bir cacik olmaz hosafda,herkez kafasina göre takiliyor,
cennet yurdumun cinnet geciren insanlari,
Alıntı:
tarkan10 rumuzlu üyeden alıntı
her mahkeme buna uymasi lazim her adliye kendi kafasina göremi kanuna uyuyor sacma sapan bir isler,kanunu iptal ediyor ama iptal bir sene sonra,ya simdikilerin hali ne olucak,bazi adliye simdi uyguluyor bazilari bir sene sonra diyor bu nasil bir anlayis,
Bu bilgilerinizin kaynağı nedir?
Alıntı:
c_selin rumuzlu üyeden alıntı
Bu bilgilerinizin kaynağı nedir?
ANKARA - Anayasa Mahkemesi’nin İcra ve İflas Kanunu’nun 337. maddesinin 1. fıkrasını 28 Şubat 2008’de iptal etmesinin ardından, Ankara Adalet Sarayındaki 16 İcra Ceza Mahkemesinden 14’ü, mal beyanında bulunmayan borçlularla ilgili olarak “infazı durdurma kararı” aldı.
Haber "http://www.ntvmsnbc.com/news/438366.asp" adresinden alınmıştır.
selam,
bu bilgilerim kaynagi forumdan okuduklarimdan anladigim,
cünkü kesin bir sey yazmiyor bu konu hakkinda,bazi adliyeler uyguluyor bazilari uygulamiyor diye anliyorum ben,
hemde ulfsark arkdasda dediliyle cevap vermis sagolsun,sizde soruyorsunuz,
biz sizlere soru sorduk karsiliginda geri soruyla karsilasiyoruz,kendimiz avukat olsaydik bu forumda gereksiz yere soru sormazdik herhalde,bilmemek ayip degil ögrenmemek ayip,bilgiyi saklamak ayip bence,
selamlar tekrardan