Ehliyetim 0.52 Promil Alkolden 6 Ay Geri Alindi
07.04.2008 Tarihinde Saat 03.08 De Içki Aldiktan 1-1.5 Saat Sonra Yapilan Kontrolde 0.52 Promil Alkollü Olduğum Yapiilan ölçümle Tespit Edildi Ve Ehliyetime 6 Ay Elkonuldu Ve 480 Ytl Para Cezasi Uygulandi:
1.forum Sitelerinde Okuduğum Kadariyla Trafikteki Tüm Işlemlerde %10 Hata Payi Olduğu Söyleniyor.dayanaği Nedir?(genelge,yönetmelik Vs.)
2.idare Mahkemesine Dava Açsam Ne Olur? %10 Luk Hata Payi Davayi Kazanmama Neden Olur Mu?
3. Ve Bugüne Kadar 0 Hata Puanim Vardi.
4.şimdi Hangi Yolu Izlemeliyim?
Re: Ehliyetim 0.52 Promil Alkolden 6 Ay Geri Alindi
sayın hukukcularımız bilgilerinizi bekliyorum.
Bu Tür Forumlari Insanlar Cevap Almak Için çözüm Yolu Bulmak Için Kullnair Ama ...ben O Cevabi Bulamadim Demek Ki Bu Tür Forumlar Da Gereksiz Miş...
Alıntı:
kadir1 rumuzlu üyeden alıntı
Bu Tür Forumlari Insanlar Cevap Almak Için çözüm Yolu Bulmak Için Kullnair Ama ...ben O Cevabi Bulamadim Demek Ki Bu Tür Forumlar Da Gereksiz Miş...
Bahsettiğiniz forumların tamamında arama yapmadan yeni konu açmayınız şeklinde hatırlatmalar da var!
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=22122
bakın istediniz mi cevap verebiliyormuşsunuz
sayın arkadaşlar hukukçularımız bu konulara cevap yazmadılar ancak araştırmalarımın sonunda kesinlikle itiraz hakkı oladığını öğrendim.alkolmetreyi üflediyseniz ve 0.50 promil üstü çıktıysa geri dönüşü yok.%10 luk hata payı gibi bir söylemde var ama asılsız.ancak bu gibi durumlarda şunu yapabilirsiniz;alkol aldıktan sonra kontrole tabi tutulacak olursanız alkolmetreyi üflemeyin kan tahlili isteyin çünkü ağız içinde kalan alkolden dolayı alkolmetrede alkol oranı daha yüksek çıkıyor.bu nedenle kan tahlili yaptırmak daha sağlııklı.
saygılar..