Kiracımı çıkarmak istiyorum
Bir şirket ile 2004 yılında 5 yıllık bir kontrat yaptım. Fakat 6 ay önce katkarşılığı bir firma ile anlaştım ve noterden sözleşme imzaladık.
İnşaat firması 2009'a kadar beklemeyi kabul etti ve sözleşme bu doğrultuda yapıldı.
Benim öğrenmek istediğim, kiracımı 2009'dan evvel çıkartabilir miyim?
Not: Kirasını günü gününe ödemekte.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Re: Kiracimi çikartmak Istiyorum...
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=36735
Yukarıdaki forumda sayın sdt23'ün açıklamaları size yeterli gelecektir.
Re: Kiracımı çıkarmak istiyorum
selam ben turgay benim sorunum eşime babasından bir daire kaldı ama daireyi daha üstüne almadı 5 kardeşler kardeşleri bu dairenin eşimin olmasına bişe dedikleri yok.. burda sorun olan dairede kiracı var ve kirasını vermiyor su an 4 ay oldu ne cıkıyor nede kira veriyor cıkacagım diyor sonra vazgeciyor bide yapılan konturat bu kiracının üstüne degil aynı binada oturan kiracının patronu var onun üstüne yapmışlar yani seni tanırız gibilerinden simdi burda benim eşim ne yapabilir kiracıyı nasıl cıkarta biliriz . ne elektirik parasını ödüyor nede su nede apartmam aidadını yani tam bir sorunlu kişi . ayrıca bizde kirada oturuyoz ....sunuda dedik kiracıya cık biz gelecegiz yok cıkmıyor yindede yani başımız belada .... bize bu konuda bir yol gösterirseniz cok sevinecegiz size bol bol dua ederiz .. biraz uzun oldu ama ben oldugu gibi anlatmak isdedim simdiden cok tesegürler .. ,msn adresim arabaci667@hotmail.com