Re: Boşanma davasında iftira
Sorunuz tam olarak nedir? Olaydan bile bir şey anlaşılmıyor..
evet biraz karışık olmuşş.
dava konusunda eşlerden biri ilişkiye girildiğini diğeri ise girilmediğini idda ederse, bunun için tabip raporu tespiti istenirmi yoksa resmi nikah olduğu için tespite gerek duyulmazmı?
Ya arakdaşım git bir kadındoğum uzmanına, muayene ol al sonra doktordan aldığın raporunu, sen kendinden eminsen raporu alırsın devlet hastenesinden ama , sonra bunu avukatına verirsin oda mahkemeye sunar ortadaki iftiradan elindeki devlet hastanesinden aldığın resmi belgen ile kanıtlarsın, birde manevi tazminat açarsın o eşine :) o zaman görsün o iftira atmayı
Alıntı:
garip8688 rumuzlu üyeden alıntı
Ya arakdaşım git bir kadındoğum uzmanına, muayene ol al sonra doktordan aldığın raporunu, sen kendinden eminsen raporu alırsın devlet hastenesinden ama , sonra bunu avukatına verirsin oda mahkemeye sunar ortadaki iftiradan elindeki devlet hastanesinden aldığın resmi belgen ile kanıtlarsın, birde manevi tazminat açarsın o eşine :) o zaman görsün o iftira atmayı
kadın doğum uzmanı benimi muayene edicek? :deli:
iftira atan ben değilim karım :) yanlış anlaşıldı galiba?
Alıntı:
Av.Aslı Yazıcı rumuzlu üyeden alıntı
Sorunuz tam olarak nedir? Olaydan bile bir şey anlaşılmıyor..
bu arada bi sorum var
dava açtım dedi ama 3haftadır tebligat elime ulaşmadı,bu normalmi?
eşimin verdiği adrese gelse bana iletilmeden geri dönmesi mümkünmü tebligatın?
ve son olarak eğer dava açıldıysa duruşmadan evvel başvuru geri çekme yada ifade değiştirmek mümkünmü?
Alıntı:
zeus1907 rumuzlu üyeden alıntı
Ayyyyyyyy Valla gülmekten öldüm :deli: şimdi çok özürdilerim ben yanlış anladım sizi bayan sandım tabi bu benim hatam özürdilerim.Ama valla okuyunca güldüm şimdi sabah sabah hayallah:o
boşanma davanızın sebebi ne? Eşinizle ilişkiye girememek mi? Geçimsizlik mi? Bir kere arada resmi nikah var. Biz ayrılmak istiyoruz, geçinemiyoruz, zaten ilişkiye de girmedik demek geçerli bir sebep değil. Halen ne sormak istediğinizi sorabildiğinizi sanmıyorum.
Tebligat için biraz daha bekleyin. Gelmezse, bir de ikamet ettiğiniz mahalle muhtarına uğrayın. Belki evde bulunmadığınız bir anda ona bırakılmıştır.
Alıntı:
evet biraz karışık olmuşş.
dava konusunda eşlerden biri ilişkiye girildiğini diğeri ise girilmediğini idda ederse, bunun için tabip raporu tespiti istenirmi yoksa resmi nikah olduğu için tespite gerek duyulmazmı?
Alıntı:
Erkek bir kadınla ilişkiya girdiğinde bunun erkek muayene edilerek tıbben ıspatı mümkün değildir. Diğer taraftan yok sorun başka kadınla değilde bir erkekle birlikte olmaksa; bakın bunu muayenede anlamak mümkün. Gay veya biseksüel değilseniz mayeneden korkmayın. :mahcup:
eşim nikah günü dahil evime gelmedi akrabalarında kaldı.
2hafta sonrada dava açtı,kısacası nikah için beni kullandı.
geçimsizlik üzerine dava açmış ve orda burda kaldık ilişkiye girdik diye yalan ifadeler vermiş.
bu yalan ifadelerden dolayı karşı dava açma hakkım olurmu ve dava açarsam boşanma ertelenirmi?