Re: Askeri hastaneye sevk
Alıntı:
SEYREALEM1 rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba.
Ben Temmuz 1-31 arasında askerlik işlemlerımı yaptıracağım.
Ancak öncesınden askerı hastanede pisikiyatrı bölumunde muayne olmak ıstıyorum.Askerlık şubem ancak 1 Temmuz itibarıyle askerı hastaneye sevk edılebıleceğımı soyledı .Acaba öncesınde askerı hastaneye sevkımı nasıl isteyebılırım bu mumkun mudur bır yolu var mıdır?
Askeri hastahaneler artık sivillerede belli oranda bakıyorlar.Vatandaş olarak gidebilirsin.
ilk yoklamadan yani 1 temmuzdan önce askerlikle ilşkiniz bulunamayacağından askerlik şubesinden sek almanız mümkün olmadığı kanaatindeyim. anladığım kadarıyla askerlik çağına bu yı girdiniz
Bu raporu almak istemenizdeki amaç askerliğe elverişli olmadığınızı ispatlamak mıdır?
Şunda asker olmadığınız için asker hastanelerinden askere alınmanıza dair Temmuz ayına kadar muayene talep edemezsiniz. ilgili tarihte askelik şubesine gidip rahatsızlığınızı beyan ederseniz zaten sevkiniz yapılacaktır. Mevcut rahatsızlığınız var ise herhangi bir hastanenin psikiyatri polikliniğine başvurmanızı öneririm.
Alıntı:
Av.İlknur Sezgin Temel rumuzlu üyeden alıntı
Bu raporu almak istemenizdeki amaç askerliğe elverişli olmadığınızı ispatlamak mıdır?
İlknur hanım ,evet askerliğe elverişli olmadığımı ispatlamak için askeri hastaneye sevk isteyeceğim.1 temmuz dan önce gitmek istıyorumki,iş yerıne başvurum sırasında askerlıkle ılışığımın olmadığını beyan edebileyım.
Alıntı:
SEYREALEM1 rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba.
Ben Temmuz 1-31 arasında askerlik işlemlerımı yaptıracağım.
Ancak öncesınden askerı hastanede pisikiyatrı bölumunde muayne olmak ıstıyorum.Askerlık şubem ancak 1 Temmuz itibarıyle askerı hastaneye sevk edılebıleceğımı soyledı .Acaba öncesınde askerı hastaneye sevkımı nasıl isteyebılırım bu mumkun mudur bır yolu var mıdır?
Mümkündür, eğer çok ısrarcı olursanız mümkündür ama buna ne gerek var ki. Temmuz da yaptırın. Bana özel mesaj atıp psikiyatrik rahatsızlığınızı belirtirseniz, bu konuda bilgim var, size çürük alırsınız, alamazsınız, veya tecil alırsınız diye bilgi verebilirim.
Bugün bende subeme gittim ama ne yazık ki banada sevk vermediler ben 2. unv. temi olkuyorum ilk mezun olduğum unv teden sonra gelmem gerekirmis gataya sevk alabilmek için yada şu anki unv.tenizden terk göstererek muayne olur sonrasında gataya sevk ederbiliriz dediler sizce ne yapmalıyım.
Alıntı:
mumut rumuzlu üyeden alıntı
Bugün bende subeme gittim ama ne yazık ki banada sevk vermediler ben 2. unv. temi olkuyorum ilk mezun olduğum unv teden sonra gelmem gerekirmis gataya sevk alabilmek için yada şu anki unv.tenizden terk göstererek muayne olur sonrasında gataya sevk ederbiliriz dediler sizce ne yapmalıyım.
rahatsızlığınızı beyan edıp ıstedıgınızde vermek zorundalar..zorla sız hasta ıken yollayamazlar