Merhaba,
Devlet memurlari aleyhine yaptigim sikayette ilgili makam 4483 sayili devlet kanunu'na dayanarak sorusturma izni acilmasina izin vermemis. Bu maddenin icerigi ile ilgili bilgi verebilirmisiniz?
Tesekkurler.
Selamlar, saygilar.
Printable View
Merhaba,
Devlet memurlari aleyhine yaptigim sikayette ilgili makam 4483 sayili devlet kanunu'na dayanarak sorusturma izni acilmasina izin vermemis. Bu maddenin icerigi ile ilgili bilgi verebilirmisiniz?
Tesekkurler.
Selamlar, saygilar.
Sözünü ettiğiniz "Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkında Kanundur.
İster numarasına,isterse adına arama yaparak "İdeal Hukuk" sitesinde bulabilirsiniz.
İyi günler..
Şikayet konunuzu daha net belirtirseniz yardımcı olalım... şikayeti nereye ettiğinize bağlı konuyu biraz acarsanız ıyı olur.Örneğin kişiyi TCK'nın 257 göre mi?vd gibi
ben hukuk bürosunda memurluk yapmakdayım bazı kuruluşların bu hukuk büro sunda çalışında ek ödenek veya maaş artışı verilmekdedir bununla ilgili resmi bir yazı isdiyorum gönderirseniz sevinirim
,
mgok03;258428]ben hukuk bürosunda memurluk yapmakdayım bazı kuruluşların bu hukuk büro sunda çalışında ek ödenek veya maaş artışı verilmekdedir bununla ilgili resmi bir yazı isdiyorum gönderirseniz sevinirim[/
Konuyu biraz daha açık yazar mısınız.
Bir kamu kuruluşunda teknik personelim. Şube amirim babası adına resmi evraklara ve tutanaklara imza atarak belge çıkarttı. Bu belgeyi diğer kamu kuruluşlarında kullanıyor. Babasını noter onaylı imzasını daha sonradan bir başka kurumda gördüm. Belgelerdeki İmza ile noter onaylı imza aynı değildi. amirim babasının imzasını taklit etmiş ve görevi kötüye kullanarak mahiyeti altındak personele belge çıkartmıştı. Bu durumda yasal olarak ne yapılabilir?