En ENSEST ilişki: Baba ve öz kızı bebek yaptılar
Avustralya öz kızı ile ilişki yaşayan ve çocuk sahibi olan 61 yaşındaki John Deaves'i konuşuyor. ‘Kanal 9'da yayınlanan ‘60 Dakika' isimli programa konuk olan John Deaves ve öz kızı 39 yaşındaki Jenny Deaves'le ilişkisini anlattı. 30 yıl önce eşinden ayrılan ve bu evlilikten bir kızı dünyaya gelen John Deaves daha sonra ailesi ile olan bütün bağlarını kopardı.
Babasını bulma ümidi ile araştırmaya başlayan kızı uzun araştırmalar sonunda babasının izine ulaşmayı başardı. Tanıştıktan bir hafta sonra aralarında farklı bir yakınlaşma olduğunu söyleyen ve daha sonra büyük bir aşk yaşamaya başlayan baba-kız, ilerleyen zamanda bir de çocuk sahibi olduklarını söyledi.
Jenny Deaves babasıyla yaşadığı ilişki hakkında, “Onu gördüğüm zaman fena biri olmadığını farkettim” dedi. Aralarında yaşanan ilişkinin bir gece kulübünde karşısındaki erkeğe bakmak kadar normal olduğunu iddia eden Jenny Deaves, “Ben ve John olgun insanlarız ve verdiğimiz kararı kendimiz biliyoruz. Bu yaşadığımız ilişkiye diğer insanlardan anlayış ve saygı bekliyoruz” diye konuştu.
Kızı ile ilişki yaşayan John Deaves ise ilk başta kızı ile birlikte olma fikrinin kendisine garip geldiğini belirterek, “Duygular bazen mantığın önüne geçiyor ben de sadece kalbimi dinledim. Umarım insanlar bunun farkındadır” dedi.
Yasal olmayan ilişki yaşadıkları için gözaltına alınacağını bildiklerini söyleyen baba ile kızı ‘normal mutlu yaşantılarına' ve ilişkilerine devam etmek istediklerini söyledi.
Jenny Deaves'in daha önceki ilişkisinden de iki çocuğunun olduğu anlaşıldı. Baba ve kızın yaşadıkları ilişki ile ilgili olarak Avustralya Federal polisi harekete geçerek araştırma başlattı.
Kaynak: mynet
Re: En ENSEST ilişki: Baba ve öz kızı bebek yaptılar
Yok artık... Anne kız, kardeşler... ooofff off
John çocuğun hem dedesi hem de babası oluyor yani.
Miras konusunda karışık bir vak'a:) Jenny John'un kızı olarak mı terekeden pay aacak yoksa karısı olarak mı? Diğer bir sorunda Jenny'nin kızı aynı zamanda Jenny'nin kız kardeşi. Bu sebeple doğmuş olan çocuk John'un kızı sıfatıyla terekeden pay alacak mı yoksa Jenny'nin kızı olarak Jenny'nin varlığı yeni doğanın mirasçılığını engelleyecek mi? Ne dersiniz?:)
Avustralya iç hukuk kuralları ne der bilinmez.
Alıntı:
K.V. rumuzlu üyeden alıntı
Miras konusunda karışık bir vak'a:) Jenny John'un kızı olarak mı terekeden pay aacak yoksa karısı olarak mı? Diğer bir sorunda Jenny'nin kızı aynı zamanda Jenny'nin kız kardeşi. Bu sebeple doğmuş olan çocuk John'un kızı sıfatıyla terekeden pay alacak mı yoksa Jenny'nin kızı olarak Jenny'nin varlığı yeni doğanın mirasçılığını engelleyecek mi? Ne dersiniz?:)
Sayın K.V tebrik ederim. İyi bir konuya değinmişsiniz. Hukukun korumadığı bir ilişki sonucun da, (hiç bir günahı olmayan) İyiniyetli 3. kişi dünyaya geliyor. Bence hangi hukuk olursa olsun (aile hukuku. miras hukuku vs...) Doğan çocuğun lehine hangi hüküm varsa o uygulanmalı; çünkü bu olay da tek kusursuz kişi çocuktur.
Bu işin hukuki yönünden ziyade insani yönüne bakmak lazım .Doğan çocuk ilerde hem mutlu hem de şerefli olamaz .Tabiatın dengesini bozuyorlar ..O kadar belgesel izlerim hayvanlarda bile böyle bişey yok biliyorum ..
Şair Eşref veya Neyzen Tevfik'den bu konu ile ilgili olarak yorumlarını almak isterdim.
Alıntı:
SKOLASTİK rumuzlu üyeden alıntı
Bu işin hukuki yönünden ziyade insani yönüne bakmak lazım .Doğan çocuk ilerde hem mutlu hem de şerefli olamaz .Tabiatın dengesini bozuyorlar ..O kadar belgesel izlerim hayvanlarda bile böyle bişey yok biliyorum ..
Yok valla, leopar bile yavrusunu kovuyor bir süre sonra!!! :o
Alıntı:
Av.Bingöl Zekeriya Bengier rumuzlu üyeden alıntı
Şair Eşref veya Neyzen Tevfik'den bu konu ile ilgili olarak yorumlarını almak isterdim.
Uydu mu bilmem ama:)
Alıntı:
ihtiyarlık ile gençlik diyerek,
Şu hayatı ikiye böldürme!
Ey büyükten de büyük Allahım,
Benden evvel .....imi öldürme!
Neyzen
Bu tür haberlerin ne medyada ne de bizim sitemizde yer almasını benimsemediğimi belirtmek isterim. Gerçi demokrasi aşığı liberal kardeşlerimize göre belki bu tür olaylar da bilinmelidir ama beni bozar başkasını bilemem:o