-
İftiraya Uğradım
Tüm siteye selamlar.Benim eşim iftiraya ugradı.İftirayı atan kadın karşı komşumuz.Sabah gelip eşimden kendi çocugu için ilaç istemiş.Ben gece çalıştıgım için gündüzleri yatıyorum.Benimde bir yaşında bir kızım var.Eşimde kızım beni uyandırmaması için kızımıda alıp o komşuya gidiyor.Çocuguna eşim ilaç içiriyor.Beraber oturup kahvaltı yapıyorlar.İki üç saat oturup beraber dışarı çıkıyorlar.Eşim eve geldiginde ben uyandım,yemek yedim.Sonra eşim pazara alışverişe gitti.Ben dışarı çıkıp çocuklarla top oynuyordum.Yarım saat sonra komşu kadın gelip eşimi sordu.Bende pazara gittigini söyledim.Bana çabuk eşini çagır hırsız altınlarımı çalmış diye bagırmaya başladı.Ben bayana ablacıgım ne diyiyorsun,söyledigin çok büyük bir şey.Hayır eşin altınlarımı çaldı diyip sokagın ortasında bagırıyor.Hemen eşimi aradım pazar yakındı.Eşim hemen geldi.Eşim ben almadım senle beraber oturuyorduk.Kadın hayır sen aldın diye bagırıyor.Ben hemen polisi aradım.Polis geldi karakola gittik.İfade verdik.Eşimin üzeri ve evimiz arandı.Dava savcılıka intikal etti.Ama biz karakolda iken polis gelip mahalleye bizim nasıl birileri oldugumuzu sormuş.Sagolsun mahalleli hep bizim böyle birşey yapmayacagımızı söylemiş.Sizden ricam bu davanın nasıl sonuçlanacagı ve bizim nasıl bir dava açmamız gerekir.Çünkü bize mahalle içinde agır bir suçlama attı.Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.