İnternet sitesinde (camfrog) telefon ve isminizin başkası tarafından kullanılması
Merhabalar
Damdan düşen gelsin misali böyle bir siteden hiç haberim yokken kendimi içinde buluverdim.Bilgi paylaşımı için çok güzel bi site.Benim konum daha önceden msn adresimi eklemiş biri tarafından küfür ve tehditler almam.Kendime ait bilgileri açıklamamıştım.Msn de sohbetin ardından konuyu cinsellik hakkında sorulara getirince tepkim sert oldu.Daha sonra sürekli küfür ve tehdit yağdırmaya başladı.Seni bulucam tarzında konuşunca aramana gerek yok şurada çalışıyorum telefon numaram şu gel napabileceksin dedim:) Sonra telefonumu arıyarak özür diledi ve normal konuşmaya başladı.Baktım küfür ve cinsellik muhabbetini devam ettiriyor msn den sildim ve telefonlarına cvp vermedim.Bu onu deli etti ve bana resimlerimi (msn herkesin gördüğü resimler)çaldığını bunları nette yayınlayacağını söyledi ama inanmamıştım.İlk iş olarak Camfrog denilen bir site varmış orada ismimi ve telefonumu yayınlamış.Arayanlar bitmiyor.Telefonumu kapattım.Sıra işimi ve resimlermi yayınlamaya gelecekmiş öyle bir mail attı.Rahatsız olabileceğim hiçbir durum yok ama işyerimden yada çevremden birinin bu olayı duyması hoş olmaz.sinek küçük ama mide bulandırır.Kanıt olarak msj ve mail var savcılığa gidicem ama bu vatandaş psikopat ve ilerde daha büyük zarar verebilir diyede korkmuyor değilim.Ben bu Camfrog sitesinden telefonumu arayanlardan ve bu şahısdan şikayetçi olduğumda nelerle karşılaşabileceğimi ve aşamalarını öğrenmek istemekteyim.
Re: İnternet sitesinde (camfrog) telefon ve isminizin başkası tarafından kullanılması
Benim merak ettiğim neden telefon numaranızı ve adresinizi veriyorsunuz??Camfrog ta msn olayıda nerden çıktı??Camfrog bir site değil sadece irc tabanlı bir yazılımdır sesli,görüntülü chat yapılır resim yayınlanması mümkün değil ayrıca bir siteye üye olduğunuzda kişisel bilgilerinizi girmediğiniz sürece kimse o bilgilere ulaşamaz ve bilemez hatta o kişinin pisikopat olduğunu nerden biliyorsunuz?? sanki yazınızda biraz tutarsızlık sezdim kusura bakmayın yıllardır internet kullanırım yakın çevrem haricinde kimse kişisel bilgilerimi bilmez hatta gerçek adımı bile bilmez bu yazdıklarım sadece benim düşüncelerim...