Laptopa Kola Döküldü Garanti Kapsamına Girer mi ?
Merhaba arkadaşlar elimde fujitsu siemens amilo pi 2515 marka laptop var .. dün tuş takımı kısmı daha doğrusu ekran hariç altta kalan her bölüme kola köpürerek döküldü.. Tuş takımını açtım sildim kuruladım temizledim.. laptopu açtığımda tuş takımı bozulmuş mouse çalışmıyor gibi birşeydi..
Ben bunu götürüp aldığım yere versem garanti kapsamıa girer mi acaba ? Alalı 2 ay oldu tam
Re: Laptopa Kola Döküldü Garanti Kapsamına Girer mi ?
Malesef sorun sizin kusurunuzdan kaynaklaniyor,garanti kapsamina girmeyecektir.
teşekkür ederim arkadaşım... Bugun servisden aradılar bana çıkardıkları fatura 210 € sizce bir anakart ve klavye için çok fazla değil mi fiyat.. laptopu zaten 1.111 ytl 'ye aldım ve YTL olarak aldım sonuçta fatura ise 210 € olarak tespit edildi... ??
Alıntı:
ultraslan58 rumuzlu üyeden alıntı
teşekkür ederim arkadaşım... Bugun servisden aradılar bana çıkardıkları fatura 210 € sizce bir anakart ve klavye için çok fazla değil mi fiyat.. laptopu zaten 1.111 ytl 'ye aldım ve YTL olarak aldım sonuçta fatura ise 210 € olarak tespit edildi... ??
hukuçuyuz ama . 3 sene bu işlerle uğraştım.Yine insaflı davranmışlar. Dizüstü için size iyi bir teklif.Hem de baya iyi teklif. Toshıba bir keresinde sadece anakart için 600$ istemişti.
Ekran kırılmış olsaydı servis bedeli olarak karşınıza çıkacak rakam pc yi alış fiyatınızdan daha fazla olacaktı.
Ayrıca bizce eder mi etmezmi sorusunun cevabı servisin belirlediği fiyat için ne yazık ki önemli olmayacak.
teşekkür ederim arkadaşlar içim biraz olsun rahatladı ya... Ya mesela çok fazla fiyatsa yaptırmıycaktım geri alıp kenara koyacaktım o yüzden sordum.. Çok teşekkür ederim arkadaşlar