İmar kanunu 18 .mad. itiraz sonucu
Dostlar merhaba,
x Belediyenin mücavir alan uygulamasına karşı idare mahkemesine mağduriyetimizin giderilmesi hususunda dava açmıştık... Ancak, Davalı idarenin karşı cevabı geldi... GErekçeleri mağdureyitimizin giderilmesini talep etmiş olmamız, bir işlem niteliği taşıdığından davanın reddi gerektiği.....cevaba cevap konusunda görüş ve tavsiyelerini almak isterim...
Saygılarımla
İstanbul
Re: İmar kanunu 18 .mad. itiraz sonucu
18.madde uygulaması
06/2006 da babamın vefatından dolayı ilk eşinden olmaçocukları 2.eşi olan annemle oturduğumuz evi sattırdılar bizde annemle benim payımla hamitler mah.den bi arsa aldık alırken belediyeden temiz denildi şimdi 12/2007 den beri şuyulandırma çalışması yapılıyor mah.de benim arsamdan yol geçiriyorlar 151 m2 olan arsama karşılık aynı sokakta 79m2 arsa veriliyor itirazlarımıza rağmen imar planında ordan yol geçileceğini söylüyor belediye ben belediye başkanıyla görüğşmek istememe rağmen kendileriyle görüşemeiyorum.şimdi kirada oturduğumuz evin sahibi 8.nci aya kadar evden çıkmamızı istiyor ben ne yapayım şimdi 550 ytl ile ne yapabilirim var olan arsamında şuyulandırma çalışmaları nedeni ile hiç birşey yapamıyorum kimseyle görüşemiyorum.bana yardımcı olmanızı istiyorum ne yapmam gerekiyor