Tebligatla ilgili bir sorunum var
yardımlarınız icin simdiden tesekkur ederim,esim yurt dısında almanyada yasıyor.turk vatandası, ben turkiyede,2007 yılının mart ayında esimle aile mahkemesine basvurarak anlasmalı olarak ayrıldık esim karar tebligatını almadan almanyaya dondu,ben ayrılıgın kesinlesmesi icin karar tebligatını gondermek istiyorum,bunun icin mahkeme kalemine basvurdum bana dosyada bulunan adrese karar tebligatı yapılacak dedi turkiyede gecici adres gostermisti esim, o adresde oturmadıgını almanyada kaldıgını soyledim fakat prosedurun oyle oldugunu soyledi gonderdik tebligatı gitti geldi ,ikinciye tekrar 35 e gore gonderecegiz bu sefer hersey kesinlesek dedi yine gonderdik gitti adrese geldi fakat mahkeme kalemi hakimin kabul etmedigini yurt dısı tebligat gondermemiz gerktigini soyledi,simdi ben nasıl bir yol izlemeliyim bu surec ne kadar surer acaba,konuyu bilen arkadaslar yardımlarınız aydınlatıcı bilgilerinizi bekliyorum lutfen yardımcı olun tskler.
Re: tebligatla ilgili bir sorunum var
adres bulunamıyorsa gazete ilanı ile kesinleşebilir.
Re: tebligatla ilgili bir sorunum var
Eşinizin Almanya'daki adresi duruşma tutanaklarında yer alıyor mu? Yer almıyorsa Almanya'da ikamet ettiğini nereden öğrendiler?
Re: Tebligatla ilgili bir sorunum var
Siz talepte bulunun zaten mahkeme ve varsa avukatınız izlenecek yolu biliyordur.