Re: Boşanma davasına cevap
Karışık bir iş iddiaları net olarak görmek ve yüz yüze konuşmak gerekli kendi adıma net bir cevap vermem mümkün görünmüyor
2005 yılında boşanma davası açtım ve 2007 yılında sonuçlandı dava benım lehıme sonuçlandı fakat eşim yargıtaya temyıze gıttı sonuç olarak bozma olarak karar geldı bende tekrar itiraz ettim yerel mahkeme hakımide itirazımı onayladı ve dosya tekrar yargıtaya gıttı ve sonuç olarak RED geldı bu dava benım lehımemı sonuçlandı RED kararı ne anlamına gelıyor önce veriilen bozma kararına mı yoksa benım yaptıgım ıtırazamı yardımlarınız için teşekkurler
Alıntı:
hakan327 rumuzlu üyeden alıntı
2005 yılında boşanma davası açtım ve 2007 yılında sonuçlandı dava benım lehıme sonuçlandı fakat eşim yargıtaya temyıze gıttı sonuç olarak bozma olarak karar geldı bende tekrar itiraz ettim yerel mahkeme hakımide itirazımı onayladı ve dosya tekrar yargıtaya gıttı ve sonuç olarak RED geldı bu dava benım lehımemı sonuçlandı RED kararı ne anlamına gelıyor önce veriilen bozma kararına mı yoksa benım yaptıgım ıtırazamı yardımlarınız için teşekkurler
yargıtay itirazları asılsız bulmuş ve red etmiş eğer yargıtaya eşin gönderdiyse dosyayı kaybetmiş yani sen haklı çıkmışın yani sen kaznmışın
sayın Ahmet OCAK tşkur ederim.şimdi anladıgım kadarıyla yanı ben kazandım itirazlar derken daha önce eşim yerel mahkemenın vermiş oldugu karara itiraz etti,ve yargıtay onun lehıne bozma kararı verdi yani davayı bozdu.bende bu bozma kararına ıtıraz ettim ve red kararı geldi ,o halde ikimizin yaptıgı itirazlar anlamsız yanlızca yerel mahkemenın verdigi karar geçerli ben o şekıl anladım sizin söyledıklerınızden tşkürler
Yanlış anlamışsınız.Yerel mahkeme kararına itiraz eden eşinizin itirazı kabul görmüş ve yargıtaydan yerel mahkemeye geri dönüş.Sizin itirazınız ise red edilmiş yani kabul edilmemiş.Yani sonuç eşinizin lehine dönmüş.