Mahkemem devamlı ertelenmekte 6 aydır çocuğumu göremiyorum.
Eşimden boşandıktan sonra çocuğumun velayetini babaya bıraktım.
eşim boşanmamızdan bir yıl sonra öldü,ve benim çocugumu görmem zorlaşmaya başladı daha sonra çocugu benden kaçırmaya başladılar ve benden habersiz vasilik davası açıp çocugumun vasiligini eski kaynanam aldı ve bana açılan bu mahkemeden haberim yoktu bana çocugumu alabilecegimi fakat bunun karşılıgında boş kagıta imza atmamı istedi ben bunu reddedince çocugumu benden tamamen koparmaya çalışıyor bana bir yol göstermenizi ve yardımlarınızı bekliyorum saygılar.
Re: Mahkemem devamlı ertelenmekte 6 aydır çocuğumu göremiyorum.
Merhaba benimde boşanma davamın başlamasıyla oğlumu babası ailesiyle birlikte kaçırdı ve eski kayınvalidem saklanmış biryerlerde bakıyor oğluma. Böyle kayınvalideler nasıl evlat sahibi nasıl annelik duygularına sahipler anlamıyorum anayı yavrusundan yavruyu anasından mahrum bırakıp ilerlemiş yaşlarında ufacık çocukların hayatlarıyla psikolojileriyle oynuyorlar. Böylelerine yazıklar olsun diyorum böyle anneler olmaz olsun. Üstelik boşanma davam kısa süre önce sona erdi oğlumun velayeti bana verildi ama hala oğlum yok hiçbiyerde getirilmiyor bana. Sizin haberiniz olmadan nasıl vasilik davası karara bağlanır anlayamadım. Çocuğunuzun babasının vefat ettiğini söylüyorsunuz öyleyse velayet hakkı size geçmeli. Bir avukata danışın boş kağıda imza atmak falan sakın olaki hataya düşmeyin. Çocuğunu göstericez şunu yap bunu yap gibi hiçbir anlaşmayı iyi niyetli algılamayın ve mücadele edin derim. Bir çocuğun yeri annesinin yanıdır üstelik babasını kaybetmiş bir çocuk en iyi şartlardada yaşatılsa anne şefkatinden yoksun olamaz. Allah yardımcınız olsun. Selam ve dua ile..
Re: Mahkemem devamlı ertelenmekte 6 aydır çocuğumu göremiyorum.
çocuğun yeri annesinin yanı diye bi kural yoktur.ancak süt çocuğuysa haklısınız .kim çocuğun adaha iyi bir gelecek sağlayacaksa kim o çocuğu hayata daha güzel hazırlayabilecekse çocuğun yeri orasıdır.çocuk başkasının evinde sığıntı gibi yaşamak zorunda değildir bence.. çocuğun çıkarlarıdır önemli olan..:)