İyi gunler.Ya benim birkac tane sorum olucak. Arkadaslar ben duz lise okudum. Alttan bir kac tane sorumlu dersim kaldı. Açık liseye girdim. Düz lise bolumunu sectim. Mayıstada askerim. Duz lise bolumunu sectigim icin okulu tecil edemiyorum. Benim suan alttan 1 tane dersim var oda sorumlu. Duz lisede soyle birsey var. Sorumlu oldugun dersten 3 kere girersen o ders muaf oluyor ve dersi geciyosun. Yani ben mayista 3. kez giricem ve diplomayi alicam. Ama diplomayi sinav sonuclari aciklandiktan 2 ay sonra veriyolar. Yani temmuza falan denk geliyor. Bende bir turlu tecil edemiyorum. Ne yapmalıyım. Bakayada olmak istemiyorum. Birde ben belki bi şekilde tecil edebilirim die öss yede kayıt oldum. Forumda bir kac tane baslık altında öss belgen ile bagli oldugun askerlik subesine gidersem öss sınavını kazanıp kazanmadıgım tarihin belli oldugu gune kdr tecil hakkı veriliyor yazıyor. Boyle birsey varmı ? Bi sekilde tecil edebilirmiyim ? Yardımcı olursanız sevinirim. Ben askere gitmek istiyorum ama bu sene liseler mezun vermeyecegi icin sınavda buyuk bosluklar olusucak ve son bir kez sansimi denemek istiyorum. Ayrica ben sadece annemle kaliyorum ve ikimizin maasi ancak yetiyor. Ben gidersem ne yapar ? Lutfen yardimci olun bana. Simdiden cok tesekkur ediyorum iyi gunler...