Kredi Kartı Taksitlendirme
Merhabalar. benim bir bankaya ana parasi 4000 ytl olan kredi karti borcum var suanda 8000 ytl civari olmus daha önce bana tebligat yapildi 1 sene önce bende mal beyaninda bulunmadigimdan 10 gün ceza evine girdim ciktim ve suan da hic bir gelisme yok benim aldigim ücret 580 ytl ben bu aylıkla bu borcu nasil taksitlendirecem bana yardimci olun... en fazla verebilecem 150 200 ytl aylık bana yol gösterin ben bu borctan bıktım ödemek istiyorum lütfen yardim ..tesekürler...
Re: Kredi Kartı Taksitlendirme
lütfen bir hukucumuz cevap verebilirmi cok tesekürler...
merhaba bede kredi kartı boçlarımı taksitlendirmek istiyorum nasıl yapabilirim...
cevaplanırsa bende sevinirim... iyigünler
Alıntı:
cakir43 rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar. benim bir bankaya ana parasi 4000 ytl olan kredi karti borcum var suanda 8000 ytl civari olmus daha önce bana tebligat yapildi 1 sene önce bende mal beyaninda bulunmadigimdan 10 gün ceza evine girdim ciktim ve suan da hic bir gelisme yok benim aldigim ücret 580 ytl ben bu aylıkla bu borcu nasil taksitlendirecem bana yardimci olun... en fazla verebilecem 150 200 ytl aylık bana yol gösterin ben bu borctan bıktım ödemek istiyorum lütfen yardim ..tesekürler...
Alıntı:
metuad rumuzlu üyeden alıntı
merhaba bede kredi kartı boçlarımı taksitlendirmek istiyorum nasıl yapabilirim...
Alıntı:
recepozcan rumuzlu üyeden alıntı
cevaplanırsa bende sevinirim... iyigünler
Banka avukatı ile görüşüp anlaşmalısınız,anlaşamıyorsanız kredi çekerek veya yakınınızdan temin ederek borcu kapatmaktan başka önünüzdeki tek yol icra ile borçların ödenmesidir.Bankanızın avukatı ile görüşmeniz gerekir.Hukuki olarak taksitlendirme yapmak için bankayı zorlama şansınız yok ne yazık ki.