İnternetten verdiğim sipariş hala gelmedi.
merhaba bir internet sitesinden yüklü miktarda 16.03.08 tarihinde alışveriş yaptım.kredi kartından sipariş miktarı da aynı dakika çekildi.bugün ayın 27 si hala ürünüm gelmedi.3 gün içinde.kargoya verilir ibaresi vardı.10 geçti üstünden.aradım görüştüm.şu gün bugün sürekli ertelediler.en son pazartesi aradım.cuma günü elimde olacağını söylediler.bugün aradım yoladınız mı diye bu seferde pazartesi diyorlar.iptal ettireyim dedim.iadelerin her ayın 11 ile 27 arasında olduğunu,şuanda iade yapamayacaklarını söylediler.sözde yarın yollayacaklar.eğer ürünüm gelmezse ben ne yapabilirim.nereye başvurayım.bilgilendirirseniz sevinirim..
Re: İnternetten verdiğim sipariş hala gelmedi.
merhaba bir internet sitesinden yüklü miktarda 16.03.08 tarihinde alışveriş yaptım.kredi kartından sipariş miktarı da aynı dakika çekildi.bugün ayın 27 si hala ürünüm gelmedi.3 gün içinde.kargoya verilir ibaresi vardı.10 geçti üstünden.aradım görüştüm.şu gün bugün sürekli ertelediler.en son pazartesi aradım.cuma günü elimde olacağını söylediler.bugün aradım yoladınız mı diye bu seferde pazartesi diyorlar.iptal ettireyim dedim.iadelerin her ayın 11 ile 27 arasında olduğunu,şuanda iade yapamayacaklarını söylediler.sözde yarın yollayacaklar.eğer ürünüm gelmezse ben ne yapabilirim.nereye başvurayım.bilgilendirirseniz sevinirim..
Yazini okudugumda bunu yapsa yapsa altivi yapar dedim buyuk ihtimalde altividir.Henuz urun eline gecmediginden bu satisi iptal etme hakkin var ayriyetten urun eline gectikten sonrada belli bir sure urunu iade etme hakkin var.Onlarin dedikleri para iadesidir 11 ile 27 si arasi yaptiklari sen iptal ettirirsin onlarda ayin 11 inde parani geri iade eder etmek zorundadir.Kredi kartiyla aldiysan bankanla gorus sana vericekleri faks numarasina iptal icin dilekce yazip gonder.Altivi etmezse bankan eder.
Re: İnternetten verdiğim sipariş hala gelmedi.