Üretimi kalkan cihaz değişimi
Merhabalar;
Yaklaşık 4-5 ay önce aldığım AGP ekran kartım bozulduğundan garantine götürdük. 2 haftalık araştırmanın ardından kartın değiştirileceğini, fakat artık AGP ekran kartlarının üretimi durduğu için daha gelişmiş teknoloji olan PCI-E ekran kartı göndereceklerini söylediler. Bende bunun üzerine böyle bir olayın olamayacağını, gönderecekleri PCI-E ekran kartının benim hiç bir işime yaramayacağını belirttim. Bunun üzerine şu anda bana kendi kartımdan daha kötü bir AGP ekran kartını veriyorlar. Bu konuda yapabileceğim birşey var mı?
Re: Üretimi kalkan cihaz değişimi
Merhaba ben konuya hukuksal olarak yardımcı olamasam da, ürününüzün güncelliği hakkında yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
Öncelikle mevcut ekran kartı modelinizi ve size önerilen modeli belirtebilir misiniz?
AGP kartların üretimden kaldırılması gibi bir durum bildiğim kadarıyla şu ana kadar söz konusu değil.
Sahip olduğum kart Powecolor marka Ati x1650 Pro idi. Bana önce PCI-E olan X550, şu anda da FX5500 önermekteler
bence şöyle yap, ya daha üst bir model iste ya da paranı geri alıp başka bir firmadan satın al.
SAPPHIRE ATI HD 3850 512MB GDDR3 (DirectX 10.1) AGP 8X EKRAN KARTI 11124-00-20R bu ekran kartı hala üretimde, pci-e önereceklerine bunu temin etsinler o zaman :)