-
Ödüllü Sınav
Merhaba ben 9. sınıf öğrencisiyim. 1.'ye notebook ödülü broşürü olan bir sınava girdim birinci oldum. Bir ay sonra ödül töreni için çağırdılar beni. Ben laptop bekliyorum tabii. Vere vere bir yarım altın verdiler. Yaptıkları açıklamaya göre yalnızca 11. sınıf birincisine laptop vereceklermiş. Broşüre birinciye notebook yazıp sonra da size vermiyoruz yalnızca 11. sınıflara veriyoruz demek suç değil mi? Mahkeme açabilir miyim? Açmalı mıyım? Kazanma şansım ne kadar yüksek? Sorularıma cevap verirseniz sevinirim. Saygılarımla...
-
Re: Ödüllü sınav
Broşürde tam olarak ne yazdığına bağlı, eğer bir şekilde belirtilmemişse bu durum sizede aynı ödülü vermeleri gerekmektedir.
-
Broşürde yalnızca şunlar yazıyordu:
6,7,9,10,11. sınıflar için ödüllü deneme sınavı.
1.'ye notebook hediye.
sınav tarihi:** saati:** başka bir şey yok
-
Dediğiniz gibiyse broşür ''Aldatıcı' niteliktedir. Hakkınızı arayabilirsiniz. Mahkeme açıp açmayacağınız kişisel bir tercihtir. Yaşınız tutuyorsa şahsınız tutmuyorsa veliniz aracılığı ile hukuksal yollara başvurabilirsiniz. Broşürde farklı bir bilgi yoksa ( Detaylı bilgi için... diye başlayan ve orada bu konunun açıkça yazıldığı) kazanma şansınız çok yüksek.